Nemoland, Christiania.

Events

Café Nemoland fejrer i 2017 den 11. sommer med Christianias Søndagskoncerter!

TILMELD ALLE KONCERTER HER. PROGRAM FOR 2017 offentliggøres i Maj 2017.

Året der gik:

Fra en famlende opstart i 2007, er der efterhånden skabt en skabelon, der åbenbart fungerer perfekt, for både atister, og publikum.

Fra midt i maj til slutningen af august, skaber 2 gratis søndagskoncerter rammen om fantastiske oplevelser i den smukke have, med et koncertprogram, der både præsenterer etablerede navne, og giver plads til de helt nye, og spændende artister fra den danske scene.

Sommeren 2016 bliver ingen undtagelse, dog er budget, og ambitioner skruet en smule op, dels på grund af 10 års jubilæet, men også for at fejre Christianias halvrunde 45 år fødselsdag.

Programmet er nu offentliggjort, og der er bestemt noget at glæde sig til for musikelskere og fans af stemningen i den dejlige have i hjertet af Fristaden.

Første koncert er 15. Maj med verdensstjernerne Laid Back, og inden da åbner Wangel hele ballet.

Midt på sommeren lægger ingen ringere end Gnags vejen forbi Fristaden med deres 50 års Jubilæums Tour, og MC Einar kommer og fyrer den unikke retrokoncert af med hits fra sin vilde ungdom.

Resten af programmet er spækket med navne, der kan få publikum i alle aldre, til at flytte ind på volden, bag Nemo, resten af sommeren.

Café Nemolands konferenciers Ralph & Tanja glæder sig til, at gense et veloplagt publikum alle søndagene, og er så klar til at introducere jer for en stribe legendariske sommer koncerter, hvor alle er velkomne, og den eneste entrebillet er et besøg i baren.  

Events