Events

1. Søndagskoncert – Bo Evers Åbningsfest.

Årets første koncert står snart for døren, og til at åbne ballet har vi inviteret albumaktuelle Bo Evers til årets første koncert kl. 18.00, på Fristadens smukkeste udendørsscene!

Det bliver hyggeligt, folkeligt, og et glædeligt gensyn med sommerens komme. Dette er den første af to koncerter, der spilles på dagen, den anden bliver offentliggjort sammen med resten af programmet 1.maj kl. 12.00.

Bo Evers har netop udgivet ep’en “Død”, der følger op på dobbelt EP’erne “Stiv” og “Blød”. “Død” byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud – døden af en relation. Ep’ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Førstesinglen “Vores nummer” er melankolsk disco, der for øjeblikket spilles på P4, og som beskriver bruddet fra den nostalgiske vinkel. Sangen “Fri Mig”, der er lavet i samarbejde med Jacob Bellens, beskriver bitterheden og vreden efter bruddet.

“Kampen for Kærlighed” beskriver fortvivlelsen, “Hjertestik” sorgen, “Ensom Ode” ensomheden og “Jeg Står” genopstandelsen efter slaget.

Bo Evers er nu gået i gang med sin mere opløftende, opfølgende EP “Liv”. Derudover vil han medvirke på den kommende Christiania-plade med nummeret “Balladen om Staden”.

Sideløbende med sangskrivning og produktion er Bo Evers løbende i gang med flittig koncert-aktivitet over hele landet, både solo og med vennerne fra Django-swingorkestret Gypsy Vendetta og multiinstrumentalist Jesper Pyskow. I samarbejdet har Bo Evers formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere sit underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet og alt imellem punk og pop.

Til disse koncerter kan man både høre nogle af de allernyeste uudgivne sange, samt sange fra bagkataloget både fra solo-karrieren og med Modspil. Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst, og det hele blomstrer op i en højere enhed, der sætter gang i både danse-ben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra scenen og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerterne er altid en stor publikumssucces og anmeldere har bl.a. beskrevet dem som: “En oplevelse ud over det sædvanlige!”, “med eminente Evers-tekster” og “aftenen gik op i en højere enhed og det hele smittede af fra scenen!”

Vi håber og tror på at det bliver sådan én aften hos os.

#Søndagkoncerter #Nemoland