Café Nemoland, Christiania.

Archives

Lumia – Camilla Lopez og Jonah Blacksmith Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Lumia – Camilla Lopez og Jonah Blacksmith Søndag den 22. Juli kl. 18.

En skøn dag med hele 3 dejlige koncerter!

Først kl. 18 koncert med Lumia
Liv Lumia er en skandinavisk sangerinde, der er vokset op i henholdsvis Nordsverige og på fristaden Christiania i København.

Projektet LUMIA blev til mellem Liv Lumia og producer Julian Winding over nogle sene nattetimer i 2015. Siden har de skabt den lille new wave perle Skinny Moon med drømmende, dynamiske sange inspireret af kunstnernes eget liv.

Kl. 19.30 er der koncert med Camilla Lopez & Mikael Stenalt
Camilla Lopez spiller egne sange i troubadour stil, såvel som lækre og melodiske covers. Camilla Lopez har komponeret og spillet sin musik igennem 15 år. Hun bliver backet op af bassisten Mikael Stenalt, der lægger en solid bund.

Kl. 20 er scenen skiftet til Jonah Blacksmith.
Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene.
Orkestret består, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, af fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Jonah Blacksmith aflagde Canada besøg i juli måned 2017 og spillede bla. legendariske Winnipeg Folk Festival og Vancouver Folk Festival med såvel stor publikumsopbakning som rosende ord til følge.

Bandet udgav i november 2014 debutalbummet ‘Northern Trail’.
2. album blev udgivet i starten af 2017 “Jonah Blacksmith.”

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Hotel Hunger + Strawberry Slaughterhouse Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Strawberry Slaughterhouse og Hotel Hunger Søndag den 29. Juli kl. 18.

2 x 90er ikoniske bands genopstår på Nemolands scene. Først kl. 18 koncert med Strawberry Slaughterhouse.

Det er ikke sikkert, at navnet Strawberry Slaughterhouse ringer en tydelig klokke hos dagens publikum, men i 90’erne var de en af Danmarks store Rocksucceser.�I kølvandet på navne som Green Day eksploderede de ud på scener i hele Danmark og også i udlandet med en catchy blanding af tegneseriepunk og hardrock.
Nu bliver de så gendannet efter 17 års pause og spiller på Nemoland denne søndag.

Kl. 20 er scenen klar til Hotel Hunger.
Hotel Hunger albumdebuterede i 1989 med This Is Where The Fun Starts, bBandet turnérede utrætteligt og tiltrak en stadig voksende fanskare, men det helt store gennembrud indtraf i 1995 med udgivelsen af albummet Mars Needs Guitars, indeholdende hittet Sitting In A Room, der siden har opnået status som udødelig evergreen.

Efter 20 års heftig turnéaktivitet og udgivelser af 8 studiealbums takkede det hårdtarbejdende og populære rockorkester af i 2006, i forbindelse med udgivelsen af det dobbelte opsamlingsalbum: The Best & The Misfits.

I de efterfølgende 12 år er enhver opfordring til gendannelse blevet blankt afvist af bandet, der hver især trængte til at søge nye græsgange efter så mange intense år i drengeklubben, hvor enkelte af medlemmerne endda havde holdt sammen siden teenageårene. Hverken bandmedlemmer eller spåkoner kunne derfor have forudset at Hotel Hunger samles på en scene i 2018 – og beslutningen er da også truffet ganske spontant.

En henvendelse fra arrangørerne af Nemolands friluftskoncerter på Christiania viste sig at være den rigtige forespørgsel, på det helt rigtige og udslagsgivende tidspunkt – og således spiller Hotel Hunger reunion koncert på fristaden.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Kaka + Bikstok Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Kaka og Bikstok
Søndag den 12. August kl. 18.

Master Fatman præsenterer Stjerner på hjemmebane. Først kl. 18 koncert med Nemolands ven “Big Kaka.”

Kaka aka Big Kaka og i de unge dage Lil’Kaka har været en stjerne på den danske reggae scene siden han var 16 år gammel. Oplært i patois og reggae gamet af Lirical D’Mirical som også oplærte Natasja, har sørget for en klassisk opvækst i reggae kunsten.

Kaka’s senere samarbejder med prominente producere som Pharfar og Ezi Cut har sørget for at konstant udvikle både lyd og talent. Kaka mestrer et bredt arsenal af lyriske talenter alt fra maskinpistol-tempo rap til mere klassiske reggae riddims.
I 2009 blev Kaka taget under vingerne på de 2 producere og Dj’s Pharfar og Fresh-I og blev officielt medlem af deres lydsystem Donkey Sound.

Kl. 20 er Bikstok tilbage på Nemolands scene!
Bikstok er atter tilbage med ny musik og koncerter i 2018. Gruppen, dengang kendt som Bikstok Røgsystem, brød massivt igennem i 2005 med deres debutalbum ”Over stok og sten” og hits som “Cigar” og “Fabrik”.

De tre medlemmer Blæs Bukki, Eaggerman og Pharfar var nogle af de første til at give den jamaicanske dancehall-musik et dansksproget univers, og det gjorde de med stor humor, sproglig opfindsomhed og musikalitet.

De er så klar til en fest af dimensioner på Nemoland
Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00, og kl. 20.00 🙂

-Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.