Café Nemoland, Christiania.

Archives

Fastpoholmen + Wafande Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer FastPoHolmen og Wafande!
Søndag den 27. Maj kl. 18.

Nemolands eksotiske have danner atter rammen om de legendariske gratis søndagskoncerter på Fristaden.

Sommeren 2018 bliver ”KÆRLIGHEDENS SOMMER” 50 år efter ”Summer of Love” i 68.

Master Fatman spinder de kosmiske tråde, der griber os om hjertet og skaber lyst til at give hinanden blomster og smil.

Musikkken starter kl. 18 med et brag af en koncert med Fastpoholmen

FastPoHolmen er 8 mands world/reggae/folk band der har rødder i Sverige men har base i København. Al FastPoHolmens musik udspringer fra sangskriver Adam Fastholms ideer og smukke sange med vokalharmonier i absolut topklasse ledsaget af et forrygende, virilt og innovativt ensemble.

FastPoHolmen formår at blande det følsomme med det fandenivoldske, så det går op i en højere enhed, når fine passager og flabede intermezzoer, fra vidt forskellige musikalske kontinenter, broderes sammen til et fintmasket mønster af særegen skønhed. Med en DMA for Årets Danske World Album i 2013 og utallige koncerter i bagagen har de markeret sig som en sikker garant for fascinerende, forrykte og fyrige liveoplevelser.

Kl. 20 er scenen klar til en kærligheds budbringer i særklasse. Vores egen søn af Fristaden Wafande!

Med kæmpe hits, en strålende personlighed og enestående stemme har WAFANDE sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere!
Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent.

Lang tid, inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv.
Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med bandet i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

Nemoland glæder sig til denne start på en serie af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

 

Kaspar Kaae + Hugo Helmig Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Kaspar Kaae, og Hugo Helmig søndag den 10. juni.

En søndag med dansk pop og stjerne i svøb. Først kl. 18 koncert med Kaspar Kaae: Kaspar Kaae er musiker og komponist fra København, som siden 2009 har udgivet fire anmelderroste albums og to EP’er under kunstnernavnet CODY. Han har også sine ben solidt plantet i orkestre som Sleep Party People og Broken Twin m.fl

Og nu kan CODY-frontmanden, opleves på dansk. Første singlen ”Jeg Begyndte At Gå” kom ud i slutningen af 2017 og sparkede dørene ind med et indiepop båret drive og eftertænksom lyrik.

Kl. 20 er scenen skiftet til Hugo Helmig!
Dobbelt GAFFA-prisvinder (“Årets nye danske navn” og “Årets danske hit”)

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig.
Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som har ligget ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Og nu er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han denne søndag besøger Christiania.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv: ”Det var en stor oplevelse at være ude og spille de første koncerter, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00.
Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Nadia Stein (News) og Anne Dorte & Maria Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Nadia Stein News og Anne Dorte & Maria Søndag den 17. juni kl. 18.

En søndag med stærke kvinder på Nemoland.

Først kl. 18 koncert med Nadia Stein News: Nadia Stein havde det ene hit efter det andet i sin tid som forsanger i bandet News. Nu er hun tilbage på scenen med en stemme der lyder bedre end nogensinde og med masser af lyst og energi, til at synge de gamle sange igen.

Nadia medvirkede på 5 udgivelser med News I perioden 88-94, hvor bandet toppede med hits som 1000 KYS – ALLE ANDRE SIGER – HELT ALENE – HER ER MIN SANG TIL DIG. Glæd dig til en koncert, der dækker hele News store katalog af sange.

Glæd dig til en aften, hvor man både kan grine, græde, danse og forelske sig igen.

Kl. 20 er scenen skiftet til Anne Dorte & Maria

Igennem de sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene,  Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen solo lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’ og ’Indianer’ skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Og udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

 

 

Bolværket + The Sandmen Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Bolværket, og The Sandmen.

Fest og Rockmusik på Nemoland.

Ukrudt forgår ikke så let, det samme gælder BOLVÆRKET.
De ærkekøbenhavnske drenge og pige bevæger sig som sædvanligt ubesværet rundt fra hård rocknroll til hudløse ballader om tilværelsens til tider uliderlige lethed!

BOLVÆRKET er på godt og ondt den rene vare, serveret af Per P’s gennemtrængende vokal, Peter Kibsgaard’s velsvingende trommer, Birgitte Bjørn’s helte guitar og selvfølgelig legenden Wili Jønsson som skaber den stabile bund
. BOLVÆRKET er uprætentiøst og fandenivolsk og kan ikke være andet. Selvudleverende, selvglad og selvudsletende poesi og toner direkte i maven.

Kl. 20 er scenen skiftet til The Sandmen

Et band med historie er et band med en historie.
I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester, hvis koncert på Tinderbox i 2016, af musikmagasinet Gaffa, blev kaldt “en intens seance”, tildelt fem stjerner og beskrevet som: “Et brag af en koncert fra et dansk orkester, som synes forynget og erfarent på en gang.
Evigt cool og evigt rockende The Sandmen udgav i 2014 albummet ‘Den Bedste Dag’, som, udover at vække begejstring blandt anmelderne, markerede en ny begyndelse for det erfarne band. ‘Den Bedste Dag’ er nemlig gruppens første dansksprogede udspil. The Sandmen 2018 har aldrig været bedre”.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

Moses Andreas + Kesi Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Moses Andreas og KESI, Søndag den 1. Juli kl. 18.

Det bliver ungt – det bliver verdensklasse på Nemoland. Tykmesteren anbefaler:

Først kl. 18 koncert med Moses Andreas

Oplev balancen mellem det storladne og nærværende, når den elektroniske R&B-duo Moses:”Andreas” spiller koncert I Nemolands have denne søndag
Bag kunstnernavnet Moses: ”Andreas” står sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau. Sammen har de skabt elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas’ intense, fængende vokal og jordnære tekster er omdrejningspunktet for Moses’ intelligente produktioner.

Nærhed, venskab og kærlighed gennemsyrer den fynske duos verden og disse emner er også omdrejningspunkterne på deres hidtidige udgivne singler og deres to EP’er “Tryghed er Støj” og “Bærer vi hinanden”.

Kl. 20 er scenen skiftet til fænomemet KESI

Rapperen fra B.O.C.-crewet har været på toppen af den bølge, der siden 2011 har defineret dansk hiphop. Men i 2018 er Kesi på sin helt egen ting.
Kesi er stadig kun 25 år gammel. Det er måske værd at huske, når man taler om en rapper, der har været en prægende del af det danske hiphop-landskab, siden han i 2011 slog igennem som del af den såkaldte grime-bølge.

Siden har Kesi udgivet to studiealbum, et mixtape, samlet millioner af streams på singler som ’Søvnløs’, ’Dumme Penge’ og senest sange som ’God Dag’, ’Consigliere’ ’Mamacita’, ’Designer’ og ’Op’. Der har endda været en DR-serie i fire afsnit om ham (’Kesi 22 år’). Kesi er blevet rost til skyerne, men også blevet afskrevet, da nogle projekter ikke fik den varmeste modtagelse. Nu har han været rap- stjerne en fjerdedel af sit liv. Og helt klar til endnu et supershow på Fristadens fede udendørs scene.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

Aksglæde + Hardinger Band Søndagskoncert.

 

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Aksglæde og Hardinger Band, søndag den 8. Juli kl. 18.00 og kl. 20.00.

En ung komet møder en moden personlighed på Nemoland. Master Fatman foreslår at i smører stemmebåndende.

AKSGLÆDE:
Aksglæde brød for alvor igennem med sangen “Næste Sommer” Men er også kendt for sange som ”Lille Taarbæktøs” og ”Fantomfølelser”, der sidste år var blandt de mest spillede på P6 Beat. Aksglæde leverer pop/rock med stærke melodier og finurlige friske jazzede elementer. Teksterne er som musikken lette at gå til, men stikker alligevel ud og formår at fange lytterens opmærksomhed.

Musikken afspejler en perfektionistisk, minimalistisk flair, der også høres live, hvor Aksglæde har lavet deres hjemmearbejde og frontmand Jacob Aksglæde’s gadedrenge charme gør det til en fornøjelse at være i deres selskab. Bandet, som har fået navn efter bandmedlemmerne og fætrene Jacob og Mikkel Aksglæde.

Kl. 20 er der fællessang med Hardinger Band:
De tre originale Shu•Bi•Dua medlemmer og to af landets bedste musikere er endnu en gang klar til at indtage de danske landeveje. Med sig bringer de alle de største Shu•Bi•Dua hits: ”Hvalen Hvalborg”, ”Sex-Chikane”, ”Stærk Tobak” og mange flere…

Kom og hør de kendte og ukendte SHU•BI•DUA sange og hør historien om Danmarks største band i tiden fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet. Grin, rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuldt tryk på totalunderholdningen.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00, og kl. 20.00.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Fribytterdrømme og Carl Emil Petersen Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Fribytterdrømme og Carl Emil Petersen Søndag den 15. Juli kl. 18.

Master Fatman glæder sig til denne søndag, hvor 2 unge fremadstormende navne gæster Nemolands dejlige have.

Først kl. 18 koncert med Fribytterdrømme
Fribytterdrømme er det mest lovende og interessante, som er sket på den danske rockscene i nyere tid. Fribytterdrømme er et dansksproget syrerockband med en bemærkelsesværdig helstøbt essens, som opstår i mødet mellem det løsslupne og det velovervejede.

De har netop udgivet det sprudlende nye album Superego med den garagesmadrede førstesingle ”Verden Ender For Dine Fødder”. Ligesom bandet er lyden storladen, poetisk og fandenivoldsk.

Kl. 20 er Nemoland klar til Carl Emil Petersen
Han fik sit store gennembrud som frontfigur for de danske rockdarlings ”Ulige Numre”.

Nu er sanger og sangskriver Carl Emil Petersen gået solo, og du kan se frem til at høre den danske ord-ekvilibrist med sange om livet og alt det andet, når han giver koncert på Nemoland.
Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober 2017 med sit første soloalbum ”Natradio”.

Klassikere som “Frit Land”, “Halvnøgen” og “København” har fået et kuld stedsøskende “Finale på et filmset” og “ Liv før døden” er
Bare de første hits af en uendelig række.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Lumia – Camilla Lopez og Jonah Blacksmith Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Lumia – Camilla Lopez og Jonah Blacksmith Søndag den 22. Juli kl. 18.

En skøn dag med hele 3 dejlige koncerter!

Først kl. 18 koncert med Lumia
Liv Lumia er en skandinavisk sangerinde, der er vokset op i henholdsvis Nordsverige og på fristaden Christiania i København.

Projektet LUMIA blev til mellem Liv Lumia og producer Julian Winding over nogle sene nattetimer i 2015. Siden har de skabt den lille new wave perle Skinny Moon med drømmende, dynamiske sange inspireret af kunstnernes eget liv.

Kl. 19.30 er der koncert med Camilla Lopez & Mikael Stenalt
Camilla Lopez spiller egne sange i troubadour stil, såvel som lækre og melodiske covers. Camilla Lopez har komponeret og spillet sin musik igennem 15 år. Hun bliver backet op af bassisten Mikael Stenalt, der lægger en solid bund.

Kl. 20 er scenen skiftet til Jonah Blacksmith.
Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene.
Orkestret består, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, af fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Jonah Blacksmith aflagde Canada besøg i juli måned 2017 og spillede bla. legendariske Winnipeg Folk Festival og Vancouver Folk Festival med såvel stor publikumsopbakning som rosende ord til følge.

Bandet udgav i november 2014 debutalbummet ‘Northern Trail’.
2. album blev udgivet i starten af 2017 “Jonah Blacksmith.”

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Hotel Hunger + Strawberry Slaughterhouse Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Strawberry Slaughterhouse og Hotel Hunger Søndag den 29. Juli kl. 18.

2 x 90er ikoniske bands genopstår på Nemolands scene. Først kl. 18 koncert med Strawberry Slaughterhouse.

Det er ikke sikkert, at navnet Strawberry Slaughterhouse ringer en tydelig klokke hos dagens publikum, men i 90’erne var de en af Danmarks store Rocksucceser.�I kølvandet på navne som Green Day eksploderede de ud på scener i hele Danmark og også i udlandet med en catchy blanding af tegneseriepunk og hardrock.
Nu bliver de så gendannet efter 17 års pause og spiller på Nemoland denne søndag.

Kl. 20 er scenen klar til Hotel Hunger.
Hotel Hunger albumdebuterede i 1989 med This Is Where The Fun Starts, bBandet turnérede utrætteligt og tiltrak en stadig voksende fanskare, men det helt store gennembrud indtraf i 1995 med udgivelsen af albummet Mars Needs Guitars, indeholdende hittet Sitting In A Room, der siden har opnået status som udødelig evergreen.

Efter 20 års heftig turnéaktivitet og udgivelser af 8 studiealbums takkede det hårdtarbejdende og populære rockorkester af i 2006, i forbindelse med udgivelsen af det dobbelte opsamlingsalbum: The Best & The Misfits.

I de efterfølgende 12 år er enhver opfordring til gendannelse blevet blankt afvist af bandet, der hver især trængte til at søge nye græsgange efter så mange intense år i drengeklubben, hvor enkelte af medlemmerne endda havde holdt sammen siden teenageårene. Hverken bandmedlemmer eller spåkoner kunne derfor have forudset at Hotel Hunger samles på en scene i 2018 – og beslutningen er da også truffet ganske spontant.

En henvendelse fra arrangørerne af Nemolands friluftskoncerter på Christiania viste sig at være den rigtige forespørgsel, på det helt rigtige og udslagsgivende tidspunkt – og således spiller Hotel Hunger reunion koncert på fristaden.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Kaka + Bikstok Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Kaka og Bikstok
Søndag den 12. August kl. 18.

Master Fatman præsenterer Stjerner på hjemmebane. Først kl. 18 koncert med Nemolands ven “Big Kaka.”

Kaka aka Big Kaka og i de unge dage Lil’Kaka har været en stjerne på den danske reggae scene siden han var 16 år gammel. Oplært i patois og reggae gamet af Lirical D’Mirical som også oplærte Natasja, har sørget for en klassisk opvækst i reggae kunsten.

Kaka’s senere samarbejder med prominente producere som Pharfar og Ezi Cut har sørget for at konstant udvikle både lyd og talent. Kaka mestrer et bredt arsenal af lyriske talenter alt fra maskinpistol-tempo rap til mere klassiske reggae riddims.
I 2009 blev Kaka taget under vingerne på de 2 producere og Dj’s Pharfar og Fresh-I og blev officielt medlem af deres lydsystem Donkey Sound.

Kl. 20 er Bikstok tilbage på Nemolands scene!
Bikstok er atter tilbage med ny musik og koncerter i 2018. Gruppen, dengang kendt som Bikstok Røgsystem, brød massivt igennem i 2005 med deres debutalbum ”Over stok og sten” og hits som “Cigar” og “Fabrik”.

De tre medlemmer Blæs Bukki, Eaggerman og Pharfar var nogle af de første til at give den jamaicanske dancehall-musik et dansksproget univers, og det gjorde de med stor humor, sproglig opfindsomhed og musikalitet.

De er så klar til en fest af dimensioner på Nemoland
Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00, og kl. 20.00 🙂

-Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.