Nemoland, Christiania.

Archives

Nemoland klar med sommerens program 1. Maj med drypvise offentliggørelser inden.

Vi byder velkommen til 12 søndage med en skøn blanding af musikalske oplevelser. Alle søndagene kan du komme til gratis, udendørs koncert kl. 18.00, og kl. 20.00.

Årets program er som altid bredt, og afspejler vækstlaget på den danske musikscene, – de mere etablerede, og ren nostalgi.

Koncerterne bliver sat igang af Nemos nye konferencier Master Fatman, der velsigner publikum og artister, med sin helt egen kærlighedskarma.

Første koncert er 28. Maj, og sidste er den 13. August.

Christiania er under evig udvikling, men i disse år er det måske mere tydeligt end tidligere.

Handling giver forvandling, med hjælp fra alle gode kræfter.

Støt op om en udvikling der vil kunst, og kultur, og kom til koncerterne, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Fra alle os til alle jer. Det bliver en dejlig sommer.
NEMO CREW    

 

Nemoland hovedplakat

 

Lasse & Mathilde og Peter Belli Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 30. Juli: Lasse & Mathilde, og selveste ulven Peter Belli.

Master Fatman er blevet nostalgisk. Han skal præsentere 2 modne shows.

Kl. 18 åbnes med legenderne Lasse & Mathilde.
Lasse og Mathilde spænder vidt i dansk musikliv, og den folkekære duo, er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

2015 var 40 års jubilæumsår for duoen som repræsentanter for Fyn, og Danmark, – Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, – New Orleans, Algier, Damaskus, Spanien, Grækenland, England m.m. Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.

Kl. 20 er der gjort klar scene til ikoniske Peter Belli.
Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums, og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet, for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark der rammer Fristaden denne søndag.

Peter Belli er en af de virkelige pionerer i dansk rock.
Han fik sit gennembrud i 60erne, hvor han med sit lange hår, og en af scenens mest markante stemmer, både blev et af tidens største idoler, og nærmest identisk med det man dengang kaldte ”Pigtråd”.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren 🙂

Back to Back og Michael Learns To Rock Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer : Back to Back, og hitmagerne Michael Learns to Rock.

Kl. 18.00 starter Back to Back.
Har du sunget med på sange som ‘Jonathan’, ‘En som dig’, ‘Som de andre gør’ og ‘En som elsker dig’ på værelset, til en fest eller et helt tredje sted på et tidspunkt i dit liv?

Hvis svaret er ‘ja’, så har du en vidunderlig dag I vente.
Back To Back består af Nis Bøgvad, og Morten Remar. De har gennem årene leveret adskillige store hits, og ørehængere til danskerne.

Kl. 20 overtager Michael Learns to Rock scenen.

Michael Learns to Rock blev dannet i Århus i 1988 af sanger og keyboardspiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher, og guitarist Mikkel Lentz. Michael Learns to Rock er kendt i Europa, og er især meget populære i Asien hvor mange af deres albums har solgt guld og platin, hvilket gør dem til det bedst sælgende danske band i Asien nogensinde.

Gruppen har solgt mere end 10 millioner albums på verdensplan. Ifølge Jascha Ricther skyldes gruppens succes at teksterne er nemme at relatere til, og at musikken er båret af en stærk melodi.
Nu er det så blevet tid til de stærke melodier på Christiania.

Kom i god tid hver søndag, og nyd to kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren!

Nemo’s Kitchen har selvfølgelig åbent, og er klar til at stille din store eller lille sult hele dagen. Bestil bord på 2733 6666.

Kristian UFO Humaidan og P3 Lågsus + gæster Søndagskoncert.

Sommerkoncerterne på Nemoland slutter af med et brag!
Som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20.

Master Fatman er lidt blues agtig.
Han skal præsentere sommerens sidste søndagskoncerter…

Kl. 18 starter “Kristian “UFO” Humaidan” koncerten.
Kristian Humaidan, bedre kendt som UFO er en rapper, og producer fra Danmark. UFO er en forkortelse for Ung Funky Opkommer, et alias Kristian fandt på som 11 årig. Han slog for alvor igennem i 2002, da han vandt MC’s Fight Night over rapperen PTA.

UFO er medlem af producerduoen WhyYou og tidligere medlem af Rapgruppen, UFO & Yepha. UFO udgav i oktober 2011 pladen “Humaidan” som solokunstner. På pladen har Kristian Humaidan tillagt sig selv en mere rocket lyd, og er gået væk fra rapmusikken.
Vi glæder os rigtig meget til at høre hans solo lyd.

P3 Lågsus + gæster kl 20.00
Årets sidste koncert.
De er måske bedst kendt som de to radioværter bag et af landets største radioprogrammer – Lågsus – DR P3. Udover at præsentere danskerne for de største hits har Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura de seneste par år udviklet sig til at være et gedigent fest-act når de har optrådt rundt omkring i landet.

De har flere hotte gæster med sig på scenen i år, byd velkommen til Vild $mith + KIDD, og Brandon Beal! 🙂

De seneste par år har de slået publikumsrekorder på alt fra Grøn Koncert til Smukfest. De leverer et eksplosivt mix af hits, hoppestemning, og masser af involvering af publikum og får alle med i legen, uanset om de står på Roskilde Festival eller en smuk søndag på Fristadens smukkeste udendørs scene.

Vi glæder os til at se dem på scenen og ikke mindst til at se Jer på Nemoland. – Den eneste entré er et besøg i baren, støt os i at støtte musikken.