Nemoland, Christiania.

Archives

TÅRN og Djämes Braun søndagskoncert.

Søndag den 28. maj er det tid til to fantastiske koncerter på Café Nemoland, når vi åbner den store udendørs scene. Denne gang præsenteres Tårn, og Djämes Braun, henholdsvis kl. 18.00, og kl. 20.00 🙂

Scenens nye konferencier Master Fatman står klar til at introducere de to kulturoplevelser på denne dejlige dag.

Kl. 18 er det tid til det fremadstormende band Tårn. Stilen er legende, og lyden er fuld af lys og kraft, der henleder tankerne på psykedelisk rock, krydret med en gang 80’er shoegaze.
Bandets åbenlyse styrker ligger i spændingsfeltet mellem klingende guitarspil, flotte melodier, og klare vokaler, der bl.a. opleves i numrene ”Ud af mit vindue”, og ”Solskin over tage”.

Bandet debutterede på Roskilde Festival i 2015, og har siden gjort sig bemærket på P3’s Elektriske Barometer, samt til udsolgte koncerter på Bremen Teater, Musikcaféen i Huset i København mm. -I marts i år udgav bandet sit andet album, og det er med stolthed at vi kan byde drengene fra Tårn velkommen her vores allerbedste, udendørs scene.

Kl. 20 udbyttes guitar med festlige, og dansevenlige beats når dancehall-giganterne Djämes Braun overtager scenen. Med over 35 millioner streams har duoen Djämes Braun for alvor slået fast, at de kan støbe hits, der skødesløst blander ingredienser fra hele verden. 2015 blev en lang fest for Djämes Braun. De udgav deres debutalbum og stor-hittede med numrene ”Inficeret”, ”Fugle” og ”Lytter Ikk’ til dem”. Desuden optråte de på Grøn Koncert, og en lang række festivaler, hvor de bl.a. satte publikumsrekord på SmukFest lørdag aften. I foråret prægede duoen igen hitlisterne, og radioen, med ’Geronimo’ og ‘Ild Til Blokken’.

Sommeren 2017 står på Danmarksturné for Kent Pedersen og Lasse Kramhøft, der er bedre kendt som Kenno og Pilfinger fra Djämes Braun. Med sig har de et energisk liveband og sammen gæster de Nemoland denne søndag.

Kom i god tid hver søndag, og nyd to kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet, er et besøg i baren.

 

tårn og djames braun koncert

Nemoland klar med sommerens program 1. Maj med drypvise offentliggørelser inden.

Vi byder velkommen til 12 søndage med en skøn blanding af musikalske oplevelser. Alle søndagene kan du komme til gratis, udendørs koncert kl. 18.00, og kl. 20.00.

Årets program er som altid bredt, og afspejler vækstlaget på den danske musikscene, – de mere etablerede, og ren nostalgi.

Koncerterne bliver sat igang af Nemos nye konferencier Master Fatman, der velsigner publikum og artister, med sin helt egen kærlighedskarma.

Første koncert er 28. Maj, og sidste er den 13. August.

Christiania er under evig udvikling, men i disse år er det måske mere tydeligt end tidligere.

Handling giver forvandling, med hjælp fra alle gode kræfter.

Støt op om en udvikling der vil kunst, og kultur, og kom til koncerterne, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Fra alle os til alle jer. Det bliver en dejlig sommer.
NEMO CREW    

 

Nemoland hovedplakat

 

Chinah og The Minds Of 99 Søndagskoncert.

Chinah og The Minds Of 99 Søndagskoncert.

Stadens førende konferencier Master Fatman er klar med 2 nye kulturoplevelser på denne dejlige sommerdag, 4 juni.

Kl. 18 spiller prisvindende Chinah.
Chinah debuterede med den forførende single “Away From Me” i sommeren 2015 og sparkede for alvor døren ind i starten af 2016 med EP’en “Once The Lights Are On”.

Den 21. oktober 2016 modtog Chinah den prestigefyldte pris
“P3 Talentet” 2016 foran Anya, Lord Siva og Benal for deres soulfyldte elektro-pop. Siden har Chinah optrådt på Roskilde Festival, er sluppet igennem nåleøjet og ud til millioner af britiske lyttere på BBC Radio 1 og er blevet omtalt i en lang række internationale musikmagasiner.
Trioen består af sanger Fine Glindvad og Simon Kjær og Simon Andersen, der spiller henholdsvis guitar og keyboard. De tre mødte hinanden, da de alle begyndte på Engelsholm Højskole i 2012. Men det var først i 2014, da både Fine, Simon og Simon alle var landet på Nørrebro, at musiksamarbejdet så småt begyndte at vokse.

P3 Guld dannede også rammen for deres TV-debut, hvor de optrådte med et stærkt medley af “Away From Me” og den nye single “Can’t Remember How It Feels”, som også har været P3’s Uundgåelige.

Kl. 20 er vi klar med The Minds of 99.
The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012, og vandt allerede året efter KarriereKanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’, der blev P3’s Uundgåelige, og nåede førstepladsen på Det Elektriske Barometer.

I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv-pris i kategorien Årets Sang, og to Carl Priser i kategorierne “Årets Talent” og “Årets Sangskriver For Rock,” ligesom der fulgte en stribe prisnomineringer.

I 2015 vandt bandet en Gaffa Award i kategorien Årets Danske Rockudgivelse for deres andet studie album, “Liber.”
”Hvornår har jeg sidst hørt et dansk band, der på denne måde kan sætte et rockhjerte i brand?” spurgte Politikens Kim Skotte retorisk efter at have oplevet The Minds of 99 i Vega og uddybede:
”Det er en ekstremt medrivende koncert. En af de sjældne, hvor man føler, at der opstår noget enestående mellem band og publikum. Kald det kærlighed. Eller et fælles fyrværkeri.”

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren. 

Thomas Buttenschøn, og Lis Sørensen Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 11. Juni: Thomas Buttenschøn, og dejlige Lis Sørensen.
Den store mester Fatman har glædet sig til denne søndag! 🙂

Kl. 18 spiller charmerende Thomas Buttenschøn.
Thomas er i løbet af de seneste 10 år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur, med søde sange om kærlighed, og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 7 albums, og haft store hits såsom “Fantastiske Mandag,” “Smukkere end Smuk,”” Dårlig Sex”, og mange flere.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold.

Kl. 20 gæster Lis Sørensen igen Christiania.
Hun behøver ikke megen præsentation – og så alligevel.
For når man tager et ekstra kig på karrieren, så er det, at man
med al tydelighed forstår, hvorfor der hersker så stor respekt om Lis Sørensen.

Når Lis Sørensen og hendes orkester tager hul på turnésæsonen 2017, er der både gamle hits fra hendes store repertoire, og ikke mindst nye sange på sætlisten. Lis Sørensen udgav nyt album i marts, og har igennem tiden solgt mere end en million albums og er en af Danmarks mest folkekære sangerinder

”Mine Øjne De Skal Se” og ”Tæt På Ækvator” og Sebastians smukke balade ”Stille Før Storm” er bare nogle få af de mange sange alle kan synge med på.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerte, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Mantua, og Peter Sommer og Tiggerne Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 18. Juni: Mantua, og Peter Sommer, og “Tiggerne.”

Sommerkoncerterne på Nemoland er i godt gang, som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20. Master Fatman er i topform denne søndag.

Kl. 18 spiller spændende (nye) Mantua.
Trioen Mantua er godt nok ny, men de tre medlemmer er ikke friske skabninger i den danske musikbranche: Silas Bjerregaard, Jens Skov Thomsen og Malte Aarup Sørensen har tilsammen gebærdet sig i Turboweekend, Veto og Duné.

Deres mildt landevejsrockede debutsingle ‘Feel the Wheels’
har været ude siden september, og været forløber til bandets EP “Mantua” der startede som en simpel jamsession i Turbowekends øvelokale, men mundede ud i en udgivelse. “Det er efterhånden gået op for os, at musikken kræver at blive taget seriøst. Vi står pludselig med en håndfuld sange, der fortjener at få et liv uden for øvelokalet”Vi glæder os til at opleve dem på scenen.

Kl. 20 er det tid til “Peter Sommer, og Tiggerne.”

Peter Sommer har efter to år med “De Eneste To” nu samlet sit gamle band “Tiggerne”. Koncerterne vil have fokus på det anmelderroste album “Til rotterne, til kragerne, til hundene” fra 2008.

Sommer og Tiggerne vil dog også spille andre højdepunkter fra bagkataloget, ligesom de vil fremføre nye sange, heriblandt formodentlig den helt nye single “Skønne spildte kræfter”, som udkom fredag den 13. januar.

Peter Sommer udtaler “Jeg opfatter stadig den samling sange på TRTKTH som mit svendestykke. Et stykke arbejde, hvor flid og held krydsede hinanden. Og så bandet… Tiggerne!

Besluttede mig derfor for at ringe rundt og høre om musikerne ville med en tur ned af den nostalgiske vej. Det ville de, det gjorde vi, øvede en enkelt gang – og jeg fandt ud af at netop den lyd, den malmfulde tonstunge, og udflippede rødvinsrockende lyd, som vi laver sammen, gav mig helt ind til benet lyst til at lave nye tekster til nye sange. Så det gør vi. Vi spiller gammelt og nyt.
Vi er tilbage, hvor vi kom fra – for at tage det hele forfra.”

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Moonjam og Hanne Boel Koncert 25/6.

Søndag den 25 juni præsenterer Christianias Søndagskoncerter: MOONJAM og HANNE BOEL på Fristadens smukkeste scene.

Som sædvanlig præsenteres de to shows af vores egen Master Fatman der står klar med god karma, og nærvær.
– Åh sikke en dag det bliver! 🙂

Kl. 18.00 spiller Moonjam og er nærmest på hjemmebane. Det hele startede dengang i 80’erne med Pinsekarneval fra 1983 i Skt. Peders Stræde, musicalen “Sarai” i 1985 på BellevueTeatret, og Next Stop Nevada i 1987, der var en kampagne mod atomprøvesprængninger, hvor singlen “Ticket to Peace” blev inspillet i samarbejde med Søs Fenger.

De to albums “Bag de blå bjerge” (1990) og “Songs for Saxophone” (1990) solgte over 100.000 eksemplarer, og nu står Moonjam atter engang klar, med et stærkt hold, i form af Jens Haack sax, Mikkel Nordsø guitar, Henriette Krogh på trommer, Rasmus Kærså påbas, Morten Kærså på keyboards, med Gry Harrit vokal. Moonjam leverer intense, kærlige og kraftfulde live-shows der skal opleves under åben himmel.

Kl. 20.00 er det tid til Hanne Boel, der for første gang i mange år gæster en række udendørs festivaller i Danmark, og Norge, og altså også slår vejen forbi det priviligerede Christiania.

Det akustiske setup er skiftet ud med elektiske forstærkere, og der vil blive spillet store hits, blandet med nye helt sange. Til sommerens koncerter, har Boel håndplukket et helt nyt band.

Publikum kan se frem til at opleve bassisten Ida Duelund trommeslageren Anders Bach samt keyboardspilleren og pianisten Adi Zukanović. Bag sig har Hanne Boel en mangeårig karriere og et massivt pladesalg, og hendes vokal spænder vidt, og kompetent fra gospel, soul, jazz, rock, pop og et stænk af techno. Vi er stolte af at kunne præsentere Hanne Boel med band på scenen kl. 20.00.

Kom i god tid hver søndag, og nyd to kvalitetskoncerter under åben himmel, hvor eneste entrébillet er et besøg i baren.

Von Dü og Nabiha Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 2. Juli : Von Dü, og Nabiha.

Sommerkoncerterne på Nemoland er gratis kæmpeoplevelser!! Som altid med 2 shows, kl. 18 & kl. 20. Master Fatman er klar denne specielle søndag, han skal nemlig præsentere 2 ikoniske koncerter på samme dag 😉

Kl. 18 spiller glade, og gale Von Dü!

Von Dü har siden starten i 2007 været en del af den danske livescene med over 200 koncerter. Von Dü har længe siddet på tronen af dansk musiks undergrund og med deres originale blanding af reggae, hiphop, pop og rock, har det ni mand store orkester fyldt danske spillesteder på stribe.

Med et autentisk sammenhold på scenen og en nærmest overvældende publikumsinteraktion, viser Von Dü hvordan koncerter kan byde på mere, end bare musik!

Kl. 20 er alle så klar til Nabiha.
Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende turné i Danmark.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Szhirley og Fenger/Nordstrøm Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 9. Juli: Szhirley og Fenger/Nordstrøm.

Sommerkoncerterne på Nemoland er gratis kultur! Som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20. Master Fatman igen på banen og har kridtet skoene.Han skal nemlig præsentere 2 sprøde koncerter 🙂

Kl. 18 starter dagen med dejlige Szhirley.
Som kun 19-årig debuterede hun som sanger med R&B-albummet »I’m Coming«, der solgte 10.000 eksemplarer i Danmark og 30.000 i Japan. De følgende år sang hun kor for bl.a. Den Gale Pose, Outlandish, Miss Mukupa og Søren Sko.
I 1999 sang hun duetterne »Don’t look for love« med Jonas Winge Leisner, og »I close My Eyes and Think of You« med Daniel, som var en del af soundtracket til Susanne Biers film »Den eneste ene«. Og da filmen i 2005 blev sat op som musical, var hun også med. Nu er hun klar til endnu en koncert på Christianias dejlige friluftsscene.

Kl. 20 er der linet dobbelt op med Fenger & Nordstrøm.

Et nyt, måske overraskende men helt sikkert velfungerende samarbejde så dagens lys i 2015, hvor Søs Fenger slog sig sammen med elektroduoen Nordstrøm.

Det kom der sød og god musik ud af, først i form af singler som ”Casablanca” og ”Hjertet slår altid igen” og senere foldet fuldt ud på albummet ”Gnister” og ved en lang række koncerter rundt omkring i landet.

“Jeg følte mig hjemme i musikken fra det øjeblik, jeg hørte de første sange. Det var ligesom at komme hjem,” har Søs Fenger sagt til Gaffa, om samarbejdet med Nordstrøm, hvor hendes stærke vokal passer perfekt ind, i duoens melankolske elektro univers, med ekko af nordic noir.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Asger Techau og The Eclectic Moniker Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 16. Juli: Asger Techau, og et dejligt gensyn med The Eclectic Moniker.

Master Fatman har ladet op til denne kosmiske søndag. Han skal nemlig præsentere 2 spændende koncerter, denne søndag.

Kl. 18 starter Asger Techau.
Asger Techau har igennem de seneste 25 år, været en fasttømret del af den danske musikbranche, og de flestes musikalske opvækst. Sideløbende med rollerne som producer og trommeslager i Kashmir, har Asger Techau skrevet på en række sange.Enkelte af sangene har sågar fulgt ham i 11 år, og kom frem i dagens lys, da han i april måned udgav Phonetics, på ArtPeople.

Live består bandet af Asger Techau på vokal og guitar, Jesper Lind (Tim Christensen m.fl.) på trommer, Mads Tunebjerg (Kashmir m.fl.) på bas, Kaspar Kaae (Cody) på guitar, Claus Arvad (The White Album) på guitar, samt jazzpianisten Allin Bang på klaver, og synth.

Kl. 20 er der skiftet scene til The Eclectic Moniker.
The Eclectic Moniker byder på en fest fra et hjerte, der også ved, hvor tung mandag morgen kan føles.

Musikken er en smeltedigel af forskellige musikalske genrer : indierock, afrobeat, calypso, og alternativ pop, – den hvide mands tribute til calypsoen. The Eclectic Moniker er et musikerkollektiv bestående af 8 musikere, med Frederik Vedersø i front.

Musikken består af drømmende melankolske, og underfundige melodier, der flyder til marimba-toner og guitar-ornamenter.
The Eclectic Monikers udtryk trækker på noget fremmedartet, der fremkalder billeder af drinks, og palmer på stranden. Det er fedt, det er friskt, og det bliver uden tvivl en fest, når The Eclectic Moniker rammer Christiania.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Nikolaj Nørlund og Bisse Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 23. Juli : Nikolaj Nørlund og Bisse.

Kl. 18 starter Nikolaj Nørlund.
Nikolaj Nørlund har siden begyndelsen af karrieren haft sin helt egen plads i dansk musik. Han startede som medlem i grupperne “Trains and Boats and Planes”, og senere “Rhonda Harris”, og solodebuterede i 1996 med albummet “Navnløs”, der var en række fortolkninger af Michael Strunges digte.

Alle dage har Nørlund haft en særlig lyrisk åre i sine tekster
Når Nørlund besøger Nemoland, er det med sit helt eget, velspillende band, som sørger for lige dele musikalsk stemning, og lyrisk, velspillende ’coolness’.

Kl. 20 præsenteres, intet mindre end, stjerneskuddet Bisse.
Bisse er utvivlsomt, den hotteste danske upcoming musiker, lige nu, og denne søndag kan du opleve, denne farverige kunstner på Fristaden.

Den. 3. oktober udkom ‘Højlandet’, Bisses 5. album på 1,5 år (!), der for alvor har sikret ham en velfortjent titel, som en af tidens mest interessante, danske artister.

Albummet skabte en rivende opmærksomhed, hvor den samlede danske presse, kastede sig frådende over det nye stjerneskud, med store ord, og stjerner, hjerter, samt anmelderroser gavmildt tildelt det nye udspil.

Vi, samt Master Fatman glæder sig meget til at byde dem velkomne på scenen 🙂

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerte, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Lasse & Mathilde og Peter Belli Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 30. Juli: Lasse & Mathilde, og selveste ulven Peter Belli.

Master Fatman er blevet nostalgisk. Han skal præsentere 2 modne shows.

Kl. 18 åbnes med legenderne Lasse & Mathilde.
Lasse og Mathilde spænder vidt i dansk musikliv, og den folkekære duo, er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

2015 var 40 års jubilæumsår for duoen som repræsentanter for Fyn, og Danmark, – Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, – New Orleans, Algier, Damaskus, Spanien, Grækenland, England m.m. Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.

Kl. 20 er der gjort klar scene til ikoniske Peter Belli.
Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums, og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet, for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark der rammer Fristaden denne søndag.

Peter Belli er en af de virkelige pionerer i dansk rock.
Han fik sit gennembrud i 60erne, hvor han med sit lange hår, og en af scenens mest markante stemmer, både blev et af tidens største idoler, og nærmest identisk med det man dengang kaldte ”Pigtråd”.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren 🙂

Back to Back og Michael Learns To Rock Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer : Back to Back, og hitmagerne Michael Learns to Rock.

Kl. 18.00 starter Back to Back.
Har du sunget med på sange som ‘Jonathan’, ‘En som dig’, ‘Som de andre gør’ og ‘En som elsker dig’ på værelset, til en fest eller et helt tredje sted på et tidspunkt i dit liv?

Hvis svaret er ‘ja’, så har du en vidunderlig dag I vente.
Back To Back består af Nis Bøgvad, og Morten Remar. De har gennem årene leveret adskillige store hits, og ørehængere til danskerne.

Kl. 20 overtager Michael Learns to Rock scenen.

Michael Learns to Rock blev dannet i Århus i 1988 af sanger og keyboardspiller Jascha Richter, trommeslager Kåre Wanscher, og guitarist Mikkel Lentz. Michael Learns to Rock er kendt i Europa, og er især meget populære i Asien hvor mange af deres albums har solgt guld og platin, hvilket gør dem til det bedst sælgende danske band i Asien nogensinde.

Gruppen har solgt mere end 10 millioner albums på verdensplan. Ifølge Jascha Ricther skyldes gruppens succes at teksterne er nemme at relatere til, og at musikken er båret af en stærk melodi.
Nu er det så blevet tid til de stærke melodier på Christiania.

Kom i god tid hver søndag, og nyd to kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren!

Nemo’s Kitchen har selvfølgelig åbent, og er klar til at stille din store eller lille sult hele dagen. Bestil bord på 2733 6666.

Kristian UFO Humaidan og P3 Lågsus + gæster Søndagskoncert.

Sommerkoncerterne på Nemoland slutter af med et brag!
Som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20.

Master Fatman er lidt blues agtig.
Han skal præsentere sommerens sidste søndagskoncerter…

Kl. 18 starter “Kristian “UFO” Humaidan” koncerten.
Kristian Humaidan, bedre kendt som UFO er en rapper, og producer fra Danmark. UFO er en forkortelse for Ung Funky Opkommer, et alias Kristian fandt på som 11 årig. Han slog for alvor igennem i 2002, da han vandt MC’s Fight Night over rapperen PTA.

UFO er medlem af producerduoen WhyYou og tidligere medlem af Rapgruppen, UFO & Yepha. UFO udgav i oktober 2011 pladen “Humaidan” som solokunstner. På pladen har Kristian Humaidan tillagt sig selv en mere rocket lyd, og er gået væk fra rapmusikken.
Vi glæder os rigtig meget til at høre hans solo lyd.

P3 Lågsus + gæster kl 20.00
Årets sidste koncert.
De er måske bedst kendt som de to radioværter bag et af landets største radioprogrammer – Lågsus – DR P3. Udover at præsentere danskerne for de største hits har Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura de seneste par år udviklet sig til at være et gedigent fest-act når de har optrådt rundt omkring i landet.

De har flere hotte gæster med sig på scenen i år, byd velkommen til Vild $mith + KIDD, og Brandon Beal! 🙂

De seneste par år har de slået publikumsrekorder på alt fra Grøn Koncert til Smukfest. De leverer et eksplosivt mix af hits, hoppestemning, og masser af involvering af publikum og får alle med i legen, uanset om de står på Roskilde Festival eller en smuk søndag på Fristadens smukkeste udendørs scene.

Vi glæder os til at se dem på scenen og ikke mindst til at se Jer på Nemoland. – Den eneste entré er et besøg i baren, støt os i at støtte musikken.