Nemoland

Vinimondo og Café Nemoland indgår samarbejde

Hvad gør et godt måltid på en restaurant endnu bedre?

Vi synes at en god spiseoplevelse er en totaloplevelse, så derfor har vi afstemt vores opdaterede menukort i restauranten med matchende vine fra vores vin leverandør Vinimondo, der ligger på Christianshavn.

Du kan nu starte med et glas bobler til 65 kr eller en flaske champagne til 495;

Til en varm sommerdag på Nemoland anbefaler vi vores Rosé Casal de Ventozela “Espadeiro” Rosé Vinho Verde, du kan nyde afkølet i en iskøler med dine venner I solen, enten på pladsen udenfor restauranten eller i lækre vores spisehave bag restauranten.

Vi har yderligere tre lækre hvidvine på kortet at vælge imellem. Den første fra fra Domaine Saint-Lannes “Signature” IGP Côtes de Gascogne til

En økologisk Weingut Christoph Bauer – DAC Weinviertel / Niederösterreich, og en klassisk Riesling fra  THOMAS SCHMITT Qba RIESLING 2018.

Er du mere til de røde vine kan du vælge imellem Vega Moragona Tempranillo 2016 – DO Ribera fra del Jucar eller en  altfavnende Ruelas Reserva Rigional Lisboa, eller den helt klassike stilede italiener Barbera d` Asti DOCG Superiore 2014 fra Enzo Bartoli.