Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nyheder   /  Bistro Nemo søger ny kok

Bistro Nemo søger ny kok

Madkunstner søges!

Bistro Nemo søger ny kok.

Vi er et ungt køkken i rygende udvikling, hvor økologi, gode udskæringer samt madkunst fra bunden er nogle af de ting vi vægter højt.

Vi søger lige nu en faglig stærk og dygtig kok, der under stor frihed kan være med til at skabe og udvikle rammerne for en hyggelig bistro i midten af København.

Det vi forventer af dig er, at du har et godt overblik, at du er fagligt stærk og kan lære fra dig, samt at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Til den rigtige, kan vi tilbyde en unik arbejdsplads med fantastiske kollegaer, som ofte bliver i mange år, da vi har højt til loftet, tilbyder god løn og øvrige forhold, samt masser af smil, højt tempo og flot arbejdsmoral.

Vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt og til at lære dig bedre at kende.

Alle kvalificerede, uanset baggrund og køn, opfordres til at søge via info@nemoland.dk. Mærk ansøgningen ”ny kok”. Den rette ansøger vil blive indkaldt til jobsamtale og eventuelle prøvevagter.

Tiltrædelse er hurtigst muligt og efter nærmere aftale.

Spørgsmål om stillingen kan rettes til Køkkenchef Mathias Krogh på tlf. 6090 5311 eller Souchef Julius Johannsen på tlf. 3133 7161. Se mere om restauranten under Bistro Nemo.

Med venlig hilsen – Bistro Nemo

Post a Comment