Nemoland

Bistro Nemo Dining Week 2022

Vi er så klar til dining week 2022, er I?
Skal i nå at have fingrene i vores 3 retters menu? Bistro Nemo tilbyder følgende til Dining Week 2022:

MENU

3 RETTER 225 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

Bestil her på Dining Week 2022 (Der er begrænset pladser – så skynd dig og reservere din billet!)


FORRET

Smørpisket hummersuppe med dild og hjemmelavet surdejsbrød***
HOVEDRET
Braiseret oksebryst med grov mos, blå kornblomst og sauce af fonden***
DESSERT
Creme brulée

eller

VEGETARMENU

~ Denne vegetarmenu er også vegansk ~

3 RETTER 225 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

FORRET
Avocado tatar med agurk og dild***
HOVEDRET
Grønsager bagt i lag med grillet piment og persille***
DESSERT
Blomme trifli med lakrids og knas
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu.

 

VINMENU

155,00 kr.

Despagne L’Outsider, Sauvignon Blanc og Sémmilion, AOP Bordeaux

***
”Ripresa” DOC, Montepulciano d´Abruzzo, organic

***
Niepoort “Fabelhaft” Tawny
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

VEGANSK HVIDVIN

55,00 kr.

Fra 90 % Grenache Blanc og 10 % Sauvignon Blanc, som komplementerer Grenache-druernes aromatiske hvide stenfrugtsprofil med pære-skræl, ferskenduft og koldgæringsaromaer fra forlænget gæring og skindkontakt på stål.

55 kr. pr. glas
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af drikkevaremenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

VELKOMSTDRINK

65,00 kr.

Anaperitivo Gin Spritz
Består af
Anaperitivo, Local Spirits Distilled Gin og San Pellegrino

eller

Anaperitivo Spritz – Non-Alcoholic
Består af
Anaperitivo og San Pellegrino

 

Bistro Nemo er et ungt, franskinspireret bistrokøkken i rygende udvikling. Her er ting som økologi, gode udskæringer og madkunst skabt helt fra bunden nogle af de ting, der vægtes højest.

Gryderne bliver holdt i kog af bistroens chefkok, Julius Johannsen. Han har en fortid på Odd Fellow Palæet, hvilket har givet ham en god ballast inden for branchen. Bistroen har stort fokus på at udvælge restaurantens råvarer og på at skabe friske fortolkninger af ellers klassiske retter. Økologien fylder på menukortet, der i øvrigt er sammensat med et godt udvalg af øl, vin og desserter.