Nemoland

Nemolands gratis Søndagskoncerter, er tilbage UDEN restriktioner – Vi har glædet os, som aldrig før!

Det er i år 15 år siden, at Nemoland for første gang holdt de såkaldte “Sommersøndage”, som startede denne musikalske og ikke mindst gratis tradition.

Vi fejrer 15 års jubilæum med, at invitere gengangere som Bikstok, Barbara Moleko, Ekspressen og Østkyst Hustlers tilbage, til endnu en omgang uforglemmelige koncerter med lækker lyd og godt publikum.

Sanne Salomonsen kommer også en tur forbi, og sammen med et stærkt felt af kvindelige artister, kan vi stolt fortælle, at Nemoland fortsætter kampen for mere ligestilling i branchen.

Vi skal også snuse lidt til de nye stjerner i form af Zar Paulo, Danser med Piger, Bbybites, Statisk og Fabräk, som vi glæder os rigtig meget til at se på scenen henover sommeren!

Vi har i år valgt at lade københavner festivalerne spille en lille rolle og har derfor givet Jazz’en en chance hos os denne sommer. Vi kan nemlig under Copenhagen Jazz Festival præsentere den legendariske jazz trompetist og leder af Fessors Big City Band, Ole Lindgren samt Michael Carøe’s GasOrleans. Vi håber i tager lige så godt imod Jazz’en, som i har gjort med alle andre musikgenrer igennem årenes løb.

Til de unge… Bare rolig! Vi har ikke glemt jer. I kan igen i år slå håret ud og skråle med til kendte navne som Icekiid, Lamin og Niarn. Husk de brede smil, og at vådte halsen i vores bar, så skal det nok blive en legendarisk søndag på Nemoland.

Igen i år har vi valgt at have vores 2 garvede konferencier, Per V og Nemo’s egen gøgler Ralph McEwan, til at præsentere på skift, søndag efter søndag. De hopper og danser allerede for at komme i gang og ser frem til, endnu en sommer, at skulle stå foran Københavns lækreste og sprødeste og mest mangfoldige publikum!

Vi har gjort alt for at være klar til denne koncertsæson og optimeret både vores spise have og ude bar område, så vi håber på, at få så mange mennesker gennem forretningen som muligt, så vi igen til næste år kan køre et sprødt Line-up for jer. Nemolands personale er mere end klar til at servicere jer med et smil og iskolde drikke samt mad, som smager.

Så lad seksløberen og sixpacken blive hjemme, så skal Nemoland nok sørge for, at i får en aften med både mad og drikke og musik oplevelse i sent vil glemme !

Hvem Kan – Nemoland – Kom Glad

Læs mere på vores SoMe sider:
facebook.com/nemolandDK
instagram.com/nemolanddk/