Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Uncategorized   /  Dining Week 2022

Dining Week 2022

Så begyndte efteråret så småt at melde sin ankomst, men det er slet ikke så trist som det lyder.
Her på Nemoland er vi nemlig en del af Dining Week 2022, som kører i uge 42. Vi har glædet os helt vildt til, at slå dørerne op til vores smukke lille restaurant, og byde så mange mennesker velkommen, som muligt. Bestilling af bord mm. sker gennem linket HER: https://diningweek.dk/restaurant/1163_7119-bistro-nemo
Her finder du også større beskrivelse af vores menuer. Vi kører med en almindelig 3 retters menu og en vegetarisk version også. Her til kan der også tilkøbes vinmenuer, som er parret lige netop til den valgte madoplevelse.
Så skynd jer ind og book et bord, så venter vi spændt på uge 42.
// Bistro Nemo