Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

Image Alt

Bar

Velkommen til Café Nemoland, Christianias hyggeligste friluftssted.

Nyd den gode stemning I hyggelige omgivelser hos Café Nemoland på Christiania hele året rundt. .

Café Nemoland er ikke din sædvanlige café. Om aftenen forvandles stedet til en hyggelig bar, hvor du har mulighed for at spille pool og billiard samt nyde en kold øl i godt selskab. I weekenderne har vi faste DJ’s pay hver lørdag og søndag, vi veksler mellem vores faste DJ’s som består af Amrhalshug, Phase5, Beshone, Dj Alipapa, Ray,

I sommermånederne åbner vi op for vores udendørsbar, hvor der altid er god stemning under de grønne pavillioner.

Du kan få lækker mad i Restaurant Nemo’s Kitchen, hvor du kan tage plads I vores restaurant og lade dig betjene af personalet, og matche mad med vin, eller om sommeren finde din egen plads ved vores udendørs langborde, eller I vores nyåbnede Spisehave hvis du vil spise med kniv og gaffel.

Vi har fokus på gode kvalitets retter bestående af gode fødevarer, sæsonens grønt, og årstidernes vekslen.
Vores gæster og besøgende er så mangfoldige som de kan blive. Vi har alt fra husets ældgamle stamkunder, det faste invetar, til et bredt udsnit af alle de Københavnske borgere, og talrige turister fra alverdens lande, som løbende besøger Fristaden Christiania, for at opleve den unikke atmosfære herude.

Refill for miljøet

Vi tænker på miljøet og i den forbindelse har vi lavet en ordning, som netop er godt for miljøet.

Hvis du køber ½ liter fadøl i sommerperioden, kan du for et depositum pay kun 10 kr. modtage din kolde øl i et vaskbart plastik fadølsglas, og få pengene tilbage, når du afleverer glasset i baren. Vi synes at det er god stil.

Vi beder dig tage hensyn til vores naboer, vi beder dig rydde op efter dig selv, når du har siddet på pladsen. Smid dine skodder ud, saml dine flasker sammen i kasserne, og smid dit skrald I skraldespandende når du går. Så er der klart til den næste solskinsglade gæst på Café Nemoland.

Barens sortiment

Her finder du barens udvalg af drikkevarer. Vi har et stort udvalg af kolde og varme drikke, som du kan slukke tørsten med.
Du kan selvfølgelig også få diverse snacks til den lille sult.

Er du tørstig efter en iskold øl eller sodavand eller en long drink ? Kig forbi nyd dine drinks – føl stemningen og se mangfoldigheden ! Nemoland er sted for alle tørstige sjæle ?