Nemoland

Image Alt

Bar- old

Velkommen til Café Nemoland, Christianias hyggeligste friluftssted.

Nyd den gode stemning I hyggelige omgivelser hos Café Nemoland på Christiania hele året rundt. .

En smuk og lush oase i midten af Christiania .

I hjertet af Christiania på Christianshavn finder du Café Nemoland – en lille hyggelig oase, der har alt hvad hjertet og maven begærer.

Vores store åbne plads med bænke og borde, blomster og palmer skaber en fantastisk frodig stemning midt i storbyen. Dine tanker flyver hurtigt væk til varme sommeraftenener med gode venner, god musik og iskolde drikkevarer, samt lækker og hjemmelavet mad fra vores restaurant Bistro Nemo.

Besøg Bistro Nemo
Bistro Nemo har i mange år serveret god, solid husmandskost, og en Dagens Ret samt flere forskellige snacks. De sidste par år har vi rettet stilen og menuen til, så du nu kan nyde vores A la Carte kort, der byder på gode råvarer og mad lavet fra bunden med masser af økologisk kærlighed. Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad, og du kan booke bord til både indenfor og udenfor alt efter vejret.

I samarbejde med en anden kending på Christianshavn, nemlig det progressive vinhus Vinimondo, har vores tjenere og køkkenchef sammensat vinkortet, så det spiller optimalt sammen med vores retter og giver den fuldendte smagsoplevelse.

Selskab på Nemoland.
Vi tilbyder mange muligheder for at afholde selskaber og events både ude og inde! Vi har f.eks. en super charmerende udendørs spisehave, der ligger bag restauranten under store parasoller, hvor I kan nyde Jeres mad i fred og ro, og i selskab af de mange smukke blomster, og blomsterbede, som vi gør meget ud af at holde. Hvis du har en fødselsdag, en julefrokost eller en anden festlig anledning i tankerne, så kontakt os endelig på info@nemoland.dk i dag.

Hvad sker der ellers på Nemoland?
Normalt har vi udendørs koncerter hver søndag hele sommeren. I weekenden har vi et fast hold af nogle af Københavns bedste DJ’s, der altid spiller op til dans med svedige rytmer og stemningen i baren er sjov, løssluppen og unik – det skal opleves!

På Nemoland kan og skal livet leves alle ugens dage året rundt, og har du bare lyst til at sidde og nyde en iskold fadøl eller en økologisk juice fra Antons, mens du spiller skak og backgammon i solen, så kan du også det. Vi har også bordfodbold, billard og spilleautomater du kan underholde dig med.

Vi åbner dørene til en gennem renoveret restaurant med ny flot finish og et højt gastronomisk niveau.

Vores gæster og besøgende er så mangfoldige som de kan blive. Vi har alt fra husets ældgamle stamkunder, det faste inventar, til et bredt udsnit af alle de Københavnske borgere, og talrige turister fra alverdens lande, som løbende besøger Fristaden Christiania, for at opleve den unikke atmosfære herude.

Tænk på miljøet

Vi tænker på miljøet og passer på Christiania.

Vi beder dig tage hensyn til vores naboer, vi beder dig rydde op efter dig selv, når du har siddet på pladsen. Smid dine skodder ud, saml dine flasker sammen i kasserne, og smid dit skrald I skraldespandende når du går. Så er der klart til den næste solskinsglade gæst på Café Nemoland.

Barens sortiment

Her finder du barens udvalg af drikkevarer. Vi har et stort udvalg af kolde og varme drikke, som du kan slukke tørsten med.
Du kan selvfølgelig også få diverse snacks til den lille sult.

Er du tørstig efter en iskold øl eller sodavand eller en long drink? Kig forbi nyd dine drinks – føl stemningen og se mangfoldigheden.

Nemoland er sted for alle glade sjæle!