Nemoland

Asger Techau og The Eclectic Moniker Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 16. Juli: Asger Techau, og et dejligt gensyn med The Eclectic Moniker.

Master Fatman har ladet op til denne kosmiske søndag. Han skal nemlig præsentere 2 spændende koncerter, denne søndag.

Kl. 18 starter Asger Techau.
Asger Techau har igennem de seneste 25 år, været en fasttømret del af den danske musikbranche, og de flestes musikalske opvækst. Sideløbende med rollerne som producer og trommeslager i Kashmir, har Asger Techau skrevet på en række sange.Enkelte af sangene har sågar fulgt ham i 11 år, og kom frem i dagens lys, da han i april måned udgav Phonetics, på ArtPeople.

Live består bandet af Asger Techau på vokal og guitar, Jesper Lind (Tim Christensen m.fl.) på trommer, Mads Tunebjerg (Kashmir m.fl.) på bas, Kaspar Kaae (Cody) på guitar, Claus Arvad (The White Album) på guitar, samt jazzpianisten Allin Bang på klaver, og synth.

Kl. 20 er der skiftet scene til The Eclectic Moniker.
The Eclectic Moniker byder på en fest fra et hjerte, der også ved, hvor tung mandag morgen kan føles.

Musikken er en smeltedigel af forskellige musikalske genrer : indierock, afrobeat, calypso, og alternativ pop, – den hvide mands tribute til calypsoen. The Eclectic Moniker er et musikerkollektiv bestående af 8 musikere, med Frederik Vedersø i front.

Musikken består af drømmende melankolske, og underfundige melodier, der flyder til marimba-toner og guitar-ornamenter.
The Eclectic Monikers udtryk trækker på noget fremmedartet, der fremkalder billeder af drinks, og palmer på stranden. Det er fedt, det er friskt, og det bliver uden tvivl en fest, når The Eclectic Moniker rammer Christiania.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jul 16 2017
Expired!

Time

All Day

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania