Nemoland

Bo Evers & Danser med Drenge Søndagskoncert.

Årets første koncert står snart for døren, og til at åbne ballet har vi inviteret albumaktuelle Bo Evers til årets første koncert kl. 18.00, på Fristadens smukkeste udendørsscene!

Det bliver hyggeligt, folkeligt, og et glædeligt gensyn med sommerens komme. Dette er den første af to koncerter, der spilles på dagen, den anden bliver offentliggjort sammen med resten af programmet 1.maj kl. 12.00.

Bo Evers har netop udgivet ep’en “Død”, der følger op på dobbelt EP’erne “Stiv” og “Blød”. “Død” byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud – døden af en relation. Ep’ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Førstesinglen “Vores nummer” er melankolsk disco, der for øjeblikket spilles på P4, og som beskriver bruddet fra den nostalgiske vinkel. Sangen “Fri Mig”, der er lavet i samarbejde med Jacob Bellens, beskriver bitterheden og vreden efter bruddet.

“Kampen for Kærlighed” beskriver fortvivlelsen, “Hjertestik” sorgen, “Ensom Ode” ensomheden og “Jeg Står” genopstandelsen efter slaget.

Bo Evers er nu gået i gang med sin mere opløftende, opfølgende EP “Liv”. Derudover vil han medvirke på den kommende Christiania-plade med nummeret “Balladen om Staden”.

Kl. 20 starter dagens næste koncert Danser Med Drenge!

Den store trofaste fanskare kan ikke tage fejl. I 25 år har Danser Med Drenge gang på gang leveret fantastiske koncertoplevelser med deres repertoire af iørefaldende pophits: “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, “Grib Chancen” og “Er Der Nogen I Himlen?” for bare at nævne nogle få.
Med pop-onklerne, Klaus Kjellerup og Stanley Møller, og resten af bandet i ryggen er Rie Rasmussens smukke og kraftfulde vokal et drøn af et sikkert koncerthit. De mange udsolgte koncerter på spillesteder og på festivaler vidner om et særdeles godt tag i det danske koncertpublikum.

Date

May 26 2019
Expired!

Time

18:00 - 23:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania