Nemoland

Bolværket + The Sandmen Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Bolværket, og The Sandmen.

Fest og Rockmusik på Nemoland.

Ukrudt forgår ikke så let, det samme gælder BOLVÆRKET.
De ærkekøbenhavnske drenge og pige bevæger sig som sædvanligt ubesværet rundt fra hård rocknroll til hudløse ballader om tilværelsens til tider uliderlige lethed!

BOLVÆRKET er på godt og ondt den rene vare, serveret af Per P’s gennemtrængende vokal, Peter Kibsgaard’s velsvingende trommer, Birgitte Bjørn’s helte guitar og selvfølgelig legenden Wili Jønsson som skaber den stabile bund
. BOLVÆRKET er uprætentiøst og fandenivolsk og kan ikke være andet. Selvudleverende, selvglad og selvudsletende poesi og toner direkte i maven.

Kl. 20 er scenen skiftet til The Sandmen

Et band med historie er et band med en historie.
I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester, hvis koncert på Tinderbox i 2016, af musikmagasinet Gaffa, blev kaldt “en intens seance”, tildelt fem stjerner og beskrevet som: “Et brag af en koncert fra et dansk orkester, som synes forynget og erfarent på en gang.
Evigt cool og evigt rockende The Sandmen udgav i 2014 albummet ‘Den Bedste Dag’, som, udover at vække begejstring blandt anmelderne, markerede en ny begyndelse for det erfarne band. ‘Den Bedste Dag’ er nemlig gruppens første dansksprogede udspil. The Sandmen 2018 har aldrig været bedre”.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

Date

Jun 24 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania

Next Event