Nemoland

Chinah og The Minds Of 99 Søndagskoncert.

Chinah og The Minds Of 99 Søndagskoncert.

Stadens førende konferencier Master Fatman er klar med 2 nye kulturoplevelser på denne dejlige sommerdag, 4 juni.

Kl. 18 spiller prisvindende Chinah.
Chinah debuterede med den forførende single “Away From Me” i sommeren 2015 og sparkede for alvor døren ind i starten af 2016 med EP’en “Once The Lights Are On”.

Den 21. oktober 2016 modtog Chinah den prestigefyldte pris
“P3 Talentet” 2016 foran Anya, Lord Siva og Benal for deres soulfyldte elektro-pop. Siden har Chinah optrådt på Roskilde Festival, er sluppet igennem nåleøjet og ud til millioner af britiske lyttere på BBC Radio 1 og er blevet omtalt i en lang række internationale musikmagasiner.
Trioen består af sanger Fine Glindvad og Simon Kjær og Simon Andersen, der spiller henholdsvis guitar og keyboard. De tre mødte hinanden, da de alle begyndte på Engelsholm Højskole i 2012. Men det var først i 2014, da både Fine, Simon og Simon alle var landet på Nørrebro, at musiksamarbejdet så småt begyndte at vokse.

P3 Guld dannede også rammen for deres TV-debut, hvor de optrådte med et stærkt medley af “Away From Me” og den nye single “Can’t Remember How It Feels”, som også har været P3’s Uundgåelige.

Kl. 20 er vi klar med The Minds of 99.
The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012, og vandt allerede året efter KarriereKanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’, der blev P3’s Uundgåelige, og nåede førstepladsen på Det Elektriske Barometer.

I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv-pris i kategorien Årets Sang, og to Carl Priser i kategorierne “Årets Talent” og “Årets Sangskriver For Rock,” ligesom der fulgte en stribe prisnomineringer.

I 2015 vandt bandet en Gaffa Award i kategorien Årets Danske Rockudgivelse for deres andet studie album, “Liber.”
”Hvornår har jeg sidst hørt et dansk band, der på denne måde kan sætte et rockhjerte i brand?” spurgte Politikens Kim Skotte retorisk efter at have oplevet The Minds of 99 i Vega og uddybede:
”Det er en ekstremt medrivende koncert. En af de sjældne, hvor man føler, at der opstår noget enestående mellem band og publikum. Kald det kærlighed. Eller et fælles fyrværkeri.”

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren. 

Date

Jun 04 2017
Expired!

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania

Next Event