Nemoland

Hotel Hunger + Strawberry Slaughterhouse Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Strawberry Slaughterhouse og Hotel Hunger Søndag den 29. Juli kl. 18.

2 x 90er ikoniske bands genopstår på Nemolands scene. Først kl. 18 koncert med Strawberry Slaughterhouse.

Det er ikke sikkert, at navnet Strawberry Slaughterhouse ringer en tydelig klokke hos dagens publikum, men i 90’erne var de en af Danmarks store Rocksucceser.�I kølvandet på navne som Green Day eksploderede de ud på scener i hele Danmark og også i udlandet med en catchy blanding af tegneseriepunk og hardrock.
Nu bliver de så gendannet efter 17 års pause og spiller på Nemoland denne søndag.

Kl. 20 er scenen klar til Hotel Hunger.
Hotel Hunger albumdebuterede i 1989 med This Is Where The Fun Starts, bBandet turnérede utrætteligt og tiltrak en stadig voksende fanskare, men det helt store gennembrud indtraf i 1995 med udgivelsen af albummet Mars Needs Guitars, indeholdende hittet Sitting In A Room, der siden har opnået status som udødelig evergreen.

Efter 20 års heftig turnéaktivitet og udgivelser af 8 studiealbums takkede det hårdtarbejdende og populære rockorkester af i 2006, i forbindelse med udgivelsen af det dobbelte opsamlingsalbum: The Best & The Misfits.

I de efterfølgende 12 år er enhver opfordring til gendannelse blevet blankt afvist af bandet, der hver især trængte til at søge nye græsgange efter så mange intense år i drengeklubben, hvor enkelte af medlemmerne endda havde holdt sammen siden teenageårene. Hverken bandmedlemmer eller spåkoner kunne derfor have forudset at Hotel Hunger samles på en scene i 2018 – og beslutningen er da også truffet ganske spontant.

En henvendelse fra arrangørerne af Nemolands friluftskoncerter på Christiania viste sig at være den rigtige forespørgsel, på det helt rigtige og udslagsgivende tidspunkt – og således spiller Hotel Hunger reunion koncert på fristaden.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jul 29 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania

Next Event