Nemoland

Kaka + Bikstok Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Kaka og Bikstok
Søndag den 12. August kl. 18.

Master Fatman præsenterer Stjerner på hjemmebane. Først kl. 18 koncert med Nemolands ven “Big Kaka.”

Kaka aka Big Kaka og i de unge dage Lil’Kaka har været en stjerne på den danske reggae scene siden han var 16 år gammel. Oplært i patois og reggae gamet af Lirical D’Mirical som også oplærte Natasja, har sørget for en klassisk opvækst i reggae kunsten.

Kaka’s senere samarbejder med prominente producere som Pharfar og Ezi Cut har sørget for at konstant udvikle både lyd og talent. Kaka mestrer et bredt arsenal af lyriske talenter alt fra maskinpistol-tempo rap til mere klassiske reggae riddims.
I 2009 blev Kaka taget under vingerne på de 2 producere og Dj’s Pharfar og Fresh-I og blev officielt medlem af deres lydsystem Donkey Sound.

Kl. 20 er Bikstok tilbage på Nemolands scene!
Bikstok er atter tilbage med ny musik og koncerter i 2018. Gruppen, dengang kendt som Bikstok Røgsystem, brød massivt igennem i 2005 med deres debutalbum ”Over stok og sten” og hits som “Cigar” og “Fabrik”.

De tre medlemmer Blæs Bukki, Eaggerman og Pharfar var nogle af de første til at give den jamaicanske dancehall-musik et dansksproget univers, og det gjorde de med stor humor, sproglig opfindsomhed og musikalitet.

De er så klar til en fest af dimensioner på Nemoland
Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00, og kl. 20.00 ?

-Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Aug 12 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania