Nemoland

Kaspar Kaae + Hugo Helmig Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Kaspar Kaae, og Hugo Helmig søndag den 10. juni.

En søndag med dansk pop og stjerne i svøb. Først kl. 18 koncert med Kaspar Kaae: Kaspar Kaae er musiker og komponist fra København, som siden 2009 har udgivet fire anmelderroste albums og to EP’er under kunstnernavnet CODY. Han har også sine ben solidt plantet i orkestre som Sleep Party People og Broken Twin m.fl

Og nu kan CODY-frontmanden, opleves på dansk. Første singlen ”Jeg Begyndte At Gå” kom ud i slutningen af 2017 og sparkede dørene ind med et indiepop båret drive og eftertænksom lyrik.

Kl. 20 er scenen skiftet til Hugo Helmig!
Dobbelt GAFFA-prisvinder (“Årets nye danske navn” og “Årets danske hit”)

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig.
Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som har ligget ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Og nu er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han denne søndag besøger Christiania.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv: ”Det var en stor oplevelse at være ude og spille de første koncerter, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.00.
Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jun 10 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania

Next Event