Nemoland

Kristian UFO Humaidan og P3 Lågsus + gæster Søndagskoncert.

Sommerkoncerterne på Nemoland slutter af med et brag!
Som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20.

Master Fatman er lidt blues agtig.
Han skal præsentere sommerens sidste søndagskoncerter…

Kl. 18 starter “Kristian “UFO” Humaidan” koncerten.
Kristian Humaidan, bedre kendt som UFO er en rapper, og producer fra Danmark. UFO er en forkortelse for Ung Funky Opkommer, et alias Kristian fandt på som 11 årig. Han slog for alvor igennem i 2002, da han vandt MC’s Fight Night over rapperen PTA.

UFO er medlem af producerduoen WhyYou og tidligere medlem af Rapgruppen, UFO & Yepha. UFO udgav i oktober 2011 pladen “Humaidan” som solokunstner. På pladen har Kristian Humaidan tillagt sig selv en mere rocket lyd, og er gået væk fra rapmusikken.
Vi glæder os rigtig meget til at høre hans solo lyd.

P3 Lågsus + gæster kl 20.00
Årets sidste koncert.
De er måske bedst kendt som de to radioværter bag et af landets største radioprogrammer – Lågsus – DR P3. Udover at præsentere danskerne for de største hits har Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura de seneste par år udviklet sig til at være et gedigent fest-act når de har optrådt rundt omkring i landet.

De har flere hotte gæster med sig på scenen i år, byd velkommen til Vild $mith + KIDD, og Brandon Beal! ?

De seneste par år har de slået publikumsrekorder på alt fra Grøn Koncert til Smukfest. De leverer et eksplosivt mix af hits, hoppestemning, og masser af involvering af publikum og får alle med i legen, uanset om de står på Roskilde Festival eller en smuk søndag på Fristadens smukkeste udendørs scene.

Vi glæder os til at se dem på scenen og ikke mindst til at se Jer på Nemoland. – Den eneste entré er et besøg i baren, støt os i at støtte musikken.

Date

Aug 13 2017
Expired!

Time

17:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania