Nemoland

Laura Elena og Pharfar Torsdagskoncert.

Torsdag den 28. marts bliver det vildt! Vi er glade for at kunne præsentere både Pharfar, og Laura Elena på Nemoland!

Laura Elena er et ubeskrevet blad i dansk musik historie, men absolut én at holde øje med. Gennem de sidste 2 år har hun arbejdet med produceren Pharfar på at komponere og indspille sange til sin første soloudgivelse. Musikken er mørk pop med stemningen af at tiden er gået i stå. Det er dén feeling man nogengange har efter en lang bytur, når man kommer hjem og lytter til atmosfærisk rolig musik for at gøre sig klar til dynerne. Lauras stemme er dyb og længselsfuld og teksterne handler om udfordringen ved at være et frit menneske i en kontrolleret verden.

Pharfar:

Alle kender det tredobbelte – platin megahit “La’ Mig Rulle Dig”. Sangen der satte gang i Pharfar’s solokarriere. Året efter udkom Pharfars debut – EP ”Alt Er Godt”, der gik direkte ind som nr. 1 på iTunes. I 2016 udgav Pharfar EP’en ”Kawasaki” med singlen ”Alt For Mange Mænd” der lå i top 20 af dancecharten i over 3 måneder. I 2018 udkommer Pharfar med nyt materiale. Desuden er Pharfar Danmarks største reggae- og dancehall-producer. En status han gennem mange år har arbejdet hårdt for:

Som producer har Pharfar haft platinsælgende successer med Shaka Loveless, Bikstok, Wafande, Kaka og Natasja
mfl. Det er sjældent, at Pharfar stopper op, for han har hele tiden gang i gryderne. Igen i 2015 viste han, hvorfor han har fortjent sin plads blandt de bedste: Bikstok tog efter ti års pause atter Danmark med storm –
først med udgivelsen af den anmelderroste EP ’Uranium’ og siden med legendariske koncerter på Danmarks største festivaler: Roskilde Festival, Tinderbox, Musik i Lejet, Vanguard, Danmarks Grimmeste Festival
og Smukfest.

Væggene i Pharfars Food Palace Studio beviser, at han i sandhed er dansk reggae/dancehalls grand old man: De er dækket med adskillige guld og platin plader, han har modtaget gennem årene. Blandt dem er en Danish Music Award som Årets Producer på Bikstoks legendariske album ”Over Stok Og Sten” fra 2004. Albummet solgte ligeledes platin – på det tidspunkt uhørt for en dansk reggae/dancehall-produktion.

Sammen med Blæs Bukki og Eaggerman, hans partnere i Bikstok, har Pharfar for længst skrevet sig ind i dansk musikhistorie, som pioner inden for genren. Til Danish DJ Awards 2014 modtog Pharfar priser for årets “Urban Udgivelse” og “DK-Prisen” (bedste dansksprogede sang på Dancechart) for ”La’ Mig Rulle Dig”

 

Date

Mar 28 2019
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania