Nemoland

Mantua, og Peter Sommer og Tiggerne Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 18. Juni: Mantua, og Peter Sommer, og “Tiggerne.”

Sommerkoncerterne på Nemoland er i godt gang, som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20. Master Fatman er i topform denne søndag.

Kl. 18 spiller spændende (nye) Mantua.
Trioen Mantua er godt nok ny, men de tre medlemmer er ikke friske skabninger i den danske musikbranche: Silas Bjerregaard, Jens Skov Thomsen og Malte Aarup Sørensen har tilsammen gebærdet sig i Turboweekend, Veto og Duné.

Deres mildt landevejsrockede debutsingle ‘Feel the Wheels’
har været ude siden september, og været forløber til bandets EP “Mantua” der startede som en simpel jamsession i Turbowekends øvelokale, men mundede ud i en udgivelse. “Det er efterhånden gået op for os, at musikken kræver at blive taget seriøst. Vi står pludselig med en håndfuld sange, der fortjener at få et liv uden for øvelokalet”Vi glæder os til at opleve dem på scenen.

Kl. 20 er det tid til “Peter Sommer, og Tiggerne.”

Peter Sommer har efter to år med “De Eneste To” nu samlet sit gamle band “Tiggerne”. Koncerterne vil have fokus på det anmelderroste album “Til rotterne, til kragerne, til hundene” fra 2008.

Sommer og Tiggerne vil dog også spille andre højdepunkter fra bagkataloget, ligesom de vil fremføre nye sange, heriblandt formodentlig den helt nye single “Skønne spildte kræfter”, som udkom fredag den 13. januar.

Peter Sommer udtaler “Jeg opfatter stadig den samling sange på TRTKTH som mit svendestykke. Et stykke arbejde, hvor flid og held krydsede hinanden. Og så bandet… Tiggerne!

Besluttede mig derfor for at ringe rundt og høre om musikerne ville med en tur ned af den nostalgiske vej. Det ville de, det gjorde vi, øvede en enkelt gang – og jeg fandt ud af at netop den lyd, den malmfulde tonstunge, og udflippede rødvinsrockende lyd, som vi laver sammen, gav mig helt ind til benet lyst til at lave nye tekster til nye sange. Så det gør vi. Vi spiller gammelt og nyt.
Vi er tilbage, hvor vi kom fra – for at tage det hele forfra.”

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jun 18 - 20 2017
Expired!

Time

00:00 - 23:55

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania