Nemoland

Moses Andreas + Kesi Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Moses Andreas og KESI, Søndag den 1. Juli kl. 18.

Det bliver ungt – det bliver verdensklasse på Nemoland. Tykmesteren anbefaler:

Først kl. 18 koncert med Moses Andreas

Oplev balancen mellem det storladne og nærværende, når den elektroniske R&B-duo Moses:”Andreas” spiller koncert I Nemolands have denne søndag
Bag kunstnernavnet Moses: ”Andreas” står sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau. Sammen har de skabt elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas’ intense, fængende vokal og jordnære tekster er omdrejningspunktet for Moses’ intelligente produktioner.

Nærhed, venskab og kærlighed gennemsyrer den fynske duos verden og disse emner er også omdrejningspunkterne på deres hidtidige udgivne singler og deres to EP’er “Tryghed er Støj” og “Bærer vi hinanden”.

Kl. 20 er scenen skiftet til fænomemet KESI

Rapperen fra B.O.C.-crewet har været på toppen af den bølge, der siden 2011 har defineret dansk hiphop. Men i 2018 er Kesi på sin helt egen ting.
Kesi er stadig kun 25 år gammel. Det er måske værd at huske, når man taler om en rapper, der har været en prægende del af det danske hiphop-landskab, siden han i 2011 slog igennem som del af den såkaldte grime-bølge.

Siden har Kesi udgivet to studiealbum, et mixtape, samlet millioner af streams på singler som ’Søvnløs’, ’Dumme Penge’ og senest sange som ’God Dag’, ’Consigliere’ ’Mamacita’, ’Designer’ og ’Op’. Der har endda været en DR-serie i fire afsnit om ham (’Kesi 22 år’). Kesi er blevet rost til skyerne, men også blevet afskrevet, da nogle projekter ikke fik den varmeste modtagelse. Nu har han været rap- stjerne en fjerdedel af sit liv. Og helt klar til endnu et supershow på Fristadens fede udendørs scene.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

Date

Jul 01 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania