Nemoland

Per Chr. Frost + Michael Falch Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Per Chr. Frost og Michael Falch og Dét Band Søndag den 19. August kl. 18.

Fatman glæder sig ekstra meget til denne søndag ?

Først kl. 18 en skøn koncert med Per Chr. Frost.
To succesfulde festivalsæsoner med GNAGS og en ny på vej.
Roser fra både anmeldere og publikum til det nye album ’Nørd’. Aktuel turné med Lis Sørensen i anledning af hendes længe ventede comeback album. Det har været travle år for PER CHRISTIAN FROST.

Men nu er det igen blevet tid til en turné i eget navn for én af Danmarks mest kendte og anerkendte musikere og hans forrygende band. Med 6 soloalbums i bagagen sætter Frost og hans musikere spilleglæden i højsædet.
De er garanter for sublimt samspil og fængende mangfoldighed i krydsfeltet mellem r’n’b, rock, funk, singer/songwriter, reggae, blues, jazz og en lejlighedsvis afstikker til GNAGS repertoiret.

Kl. 20 er Nemoland klar til Michael Falch og Dét Band
Michael Falch skruer nu op for energien omgivet af DÉT BAND, der med brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Peter Dombernowsky og Mikkel Damgaard regnes for ét af landets allerstærkeste rockbands.

Michael Falch har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring og ny publikumssucces med udsolgte huse overalt. På sit seneste album, det prisbelønnede og stærkt roste ’Pludselig Alting Samtidig’, bevægede han sig ud i en meget pågående nutidig sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Falch i disse år.

Sommeren 2018 vil byde på en Michael Falch og et gnistrende rockband, der leverer et heftigt og moderne rockshow, der også inkluderet alle de største hits som ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’, ’I et land uden høje bjerge’, ’Sommer på vej’ og ’Den eneste i verden’.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.

Koncerter hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Aug 19 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania