Nemoland

Superbowl på Nemoland.

På søndag er der er Super Bowl!

Vi håber på en super nat på Nemo med aktion på banen, og masser af gæster der vil nyde aftenen foran vores 65 tommer storskærm, med kolde øl, og popcorn.

Vi starter transmissionen kl. 24.00 direkte fra Mercedes Stadium i Atlanta – med kick off kl 0.30.
Kampen er imellem New England Patriots vs. Los Angeles Rams,

The Patriots har jo Tom Brady som quarterback, og han startede faktisk sin karriere med at vinde Super Bowl for netop LA Rams og har siden vundet Super Bowl 5 gange, og kan blive den første person nogensinde til at vinde 6 gange. Patriots tabte sidste år i deres 10’ne Super Bowl – men kan i år tangere rekorden med 6 vundne Super Bowls, som Pittsburgh Steelers er indehaver af.

LA Rams har vundet Super Bowl 1 gang helt tilbage i 1999. En sjov historie med Rams er at de oprindeligt startede i Cleveland Ohio i 1937, og dengang hed Cleveland Rams – de har faktisk skiftet navn hele 3 gange pga. af deres klub’s placering i USA – i 1946 flyttede de fra Ohio til Anaheim/Californien, og blev så kaldt Los Angeles Rams. I 1995 flyttede klubben så til St. Louis i staten Missouri, og blev kaldt St. Louis Rams – men nu er klubben placeret i Los Angeles og hedder igen LA Rams og har gjort det siden 2016.

Vær sød at deltage hvis du vil med, så vi ved hvor mange vi skal forvente!

Kh NemoCrew.

Date

Feb 03 - 04 2019
Expired!

Time

22:50 - 04:25

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania

Next Event