Nemoland

Szhirley og Fenger/Nordstrøm Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 9. Juli: Szhirley og Fenger/Nordstrøm.

Sommerkoncerterne på Nemoland er gratis kultur! Som altid med 2 show kl. 18 & kl. 20. Master Fatman igen på banen og har kridtet skoene.Han skal nemlig præsentere 2 sprøde koncerter ?

Kl. 18 starter dagen med dejlige Szhirley.
Som kun 19-årig debuterede hun som sanger med R&B-albummet »I’m Coming«, der solgte 10.000 eksemplarer i Danmark og 30.000 i Japan. De følgende år sang hun kor for bl.a. Den Gale Pose, Outlandish, Miss Mukupa og Søren Sko.
I 1999 sang hun duetterne »Don’t look for love« med Jonas Winge Leisner, og »I close My Eyes and Think of You« med Daniel, som var en del af soundtracket til Susanne Biers film »Den eneste ene«. Og da filmen i 2005 blev sat op som musical, var hun også med. Nu er hun klar til endnu en koncert på Christianias dejlige friluftsscene.

Kl. 20 er der linet dobbelt op med Fenger & Nordstrøm.

Et nyt, måske overraskende men helt sikkert velfungerende samarbejde så dagens lys i 2015, hvor Søs Fenger slog sig sammen med elektroduoen Nordstrøm.

Det kom der sød og god musik ud af, først i form af singler som ”Casablanca” og ”Hjertet slår altid igen” og senere foldet fuldt ud på albummet ”Gnister” og ved en lang række koncerter rundt omkring i landet.

“Jeg følte mig hjemme i musikken fra det øjeblik, jeg hørte de første sange. Det var ligesom at komme hjem,” har Søs Fenger sagt til Gaffa, om samarbejdet med Nordstrøm, hvor hendes stærke vokal passer perfekt ind, i duoens melankolske elektro univers, med ekko af nordic noir.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jul 09 2017
Expired!

Time

03:00 - 23:55

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania