Nemoland

Von Dü og Nabiha Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 2. Juli : Von Dü, og Nabiha.

Sommerkoncerterne på Nemoland er gratis kæmpeoplevelser!! Som altid med 2 shows, kl. 18 & kl. 20. Master Fatman er klar denne specielle søndag, han skal nemlig præsentere 2 ikoniske koncerter på samme dag ?

Kl. 18 spiller glade, og gale Von Dü!

Von Dü har siden starten i 2007 været en del af den danske livescene med over 200 koncerter. Von Dü har længe siddet på tronen af dansk musiks undergrund og med deres originale blanding af reggae, hiphop, pop og rock, har det ni mand store orkester fyldt danske spillesteder på stribe.

Med et autentisk sammenhold på scenen og en nærmest overvældende publikumsinteraktion, viser Von Dü hvordan koncerter kan byde på mere, end bare musik!

Kl. 20 er alle så klar til Nabiha.
Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende turné i Danmark.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jul 02 - 03 2017
Expired!

Time

00:00 - 23:55

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania