Nemoland

Frikøb Fristaden med Folkeaktier .

Det vigtigste at bemærke ved Christianias Folkeaktier er at de ikke er som de sædvanlige aktier der handles på børsen. Formålet ved Christianias Folkeaktier er at fremme et fællesskab og en uafhængighed, og for at være en kontrast til den yderigere økonomiske spekulation der foregår I paralel samfundet.

Vi ydmyge ønske er at vi kan være med til at inspirere til fremmelsen af nye sociale modeller for investering, der har fællesskabets bedste som hovedmål fremfor økonomisk profit.

Når du køber en Folkeaktie og er med til at støtte Christiania, kan du samtidigt betragte det som den donation der er med til at frikøbe Christiania, og det er I vores optik meget mere værd end penge.

Du kan læse meget mere på Christiania Folkeaktie hjemmesiden, og købe aktier direkte via dette link.

Christiania Folkeaktie

  • Christianias Folkeaktier er at betragte som donationer til frikøbet af Fristaden og er som sådan mere værd end penge.
  • Pengene fra salget af Christiania Folkeaktier går ubeskåret til Fonden Fristaden Christianias grundkapital.
  • Christiania Folkeaktier repræsenterer ikke en økonomisk værdi og er ikke tænkt som et investeringsobjekt.
  • Som køber af Christiania Folkeaktier får du ikke aktionærrettigheder i traditionel forstand. Du kommer ikke til at eje en del af Christiania, du bliver ikke en del af fonden og du får ikke rettigheder i forhold til hverken fonden eller Christiania.  Men du vil blive inviteret til relevante festligheder når vi igen må samles i mangfoldighedens ånd.