Nemoland

Fest, musik og nye oplevelser

Søndagskoncerter på Nemoland .

Christianias Søndagskoncerter på Nemo er en populær sommertradition i Kbh.

Søndag efter søndag strømmer det med glade mennesker på vej mod Nemoland, caféen der lægger scene til et af Københavns mest populære koncert udbud: Christianias gratis Søndagskoncerter.

Koncerterne er ikke rettet mod et bestemt publikum, men formår i en sjældent grad at ramme bredt og folkeligt. Scenen hvor de helt nye og ukendte mødes med de gamle og garvede musikere.

Christiania er under evig udvikling, men i disse år er det måske mere tydeligt end tidligere. Handling giver forvandling, med hjælp fra alle gode kræfter. Støt op om en udvikling der vil kunst, og kultur, og kom til koncerterne, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

 

Så lad seksløberen og sixpacken blive hjemme, så skal Nemoland nok sørge for, at i får en aften med både mad og drikke og musik oplevelse i sent vil glemme !

Hvem Kan – Nemoland – Kom Glad

Læs mere på vores SoMe sider:
facebook.com/nemolandDK
instagram.com/nemolanddk/

 

 

Café Nemoland Brunch Christianshavn Mad Bistro Café Nemo Søndagskoncerter Backgammon spil Pusherstreet ChristianiaCafé Nemoland Brunch Christianshavn Mad Bistro Café Nemo Søndagskoncerter Backgammon spil Pusherstreet ChristianiaSøndagskoncerter Nemoland Christiania Gratis Schamba

No event found!