Nemoland

Christianias søndagskoncerter på Nemoland

Søndag efter søndag strømmer glade mennesker mod Christiania, der lægger scene til et af Københavns mest populære musiktilbud: Nemolands gratis søndagskoncerter. Søndagskoncerterne på Nemoland er en sommertradition blandt mange danskere.

Konceptet har været under udvikling siden 2007. Siden 2009 har Nemoland bidraget med gratis koncerter hver søndag i sommerhalvåret, der har den danske musikalske elite i fokus.  Søndagskoncerterne vægter diversitet højt og bidrager med artister med afsæt i forskellige genrer. Nemolands scene er knudepunktet mellem nye og garvede musikere, der bidrager til en magisk sommer målrettet alle slags publikum.

Christiania og Nemoland er under evig udvikling. Mødet mellem den gamle freetown-kultur og det moderne samfund bliver især tydeliggjort ved de mange ikoniske optrædener til koncerterne. I år bærer programmet både præg af unge artister, der bidrager med en betydelig udvikling for den danske musikscene, men også de mange kunstnere, der lagde grunden til scenen for år tilbage. 

May 2024
June 2024
No event found!

Vintermånederne på Nemoland

Da vi rykker fra vores fantastiske ude bar til vores varme og hyggelige inde bar i vintermånederne, holder vi en række events som du kan få overblik over i kalenderen længere nede på denne side. 

Disse events kommer til at være en blanding af fest, hygge og god stemning. Det vil blandt andet byde på karaoke, musikbingo, spilleaftener og temafester m.m.  

Som altid, kan du alle dage leje brætspil, kort og terning, samt spille pool og bordfodbold for 10 kr. per spil.  

Vi glæder os til at slå dørene op for nogle festlige aftener og hyggelige dage, i den ellers kolde og mørke vinter.