Nemoland

Bistro Nemo

A French/Nordic Bistro In a Unique Location

Bar
A Cozy Bar In The Heart Of Christiania

Events på Nemoland

Vi afholder udover vores koncerter også forskellige events i løbet af året, og i kalenderen ved siden af denne tekst kan man få et overblik over de kommende begivenheder på Nemoland.

Søndagskoncerter på Nemoland

Velkommen til Nemolands gratis søndagskoncerter!

Sommeren er fyldt med toner, stemninger og samfunds sammenhængende øjeblikke, og intet sted fejrer vi dette mere end her på Christiania. Hver søndag byder vi dig velkommen til en uforglemmelig musikalsk oplevelse i vores hjertevarme atmosfære.

Vores scene er et skatkammer af talent, hvor unge upcoming kunstnere deler deres passion, kvindelige artister folder deres kunstneriske vinger ud, og gamle legender genopliver minder og skaber nye. Og som kronen på værket, er vores traditionelle jazz et fast indslag under jazz ugen, der sætter gang i både fødder og sjæl.

Det bedste ved det hele? Det er helt gratis! Vi ønsker at skabe et inkluderende rum, hvor musikken kan flyde frit, og alle kan være en del af denne fantastiske oplevelse. Men vi vil gerne bede dig om at støtte vores koncerter ved at nyde dine drikkevarer fra vores bar og dine måltider fra vores hyggelige bistro. På den måde kan vi fortsætte med at bringe magien til live hver søndag.

Så sæt kryds i kalenderen, saml venner og familie, og lad os sammen skabe uforglemmelige minder og musikalske øjeblikke til Nemolands gratis søndagskoncerter. Vi glæder os til at se dig!

Siden 2009 har Nemoland bidraget med gratis koncerter hver søndag i sommerhalvåret, der har den danske musikalske elite i fokus.  Søndagskoncerterne vægter diversitet højt og bidrager med artister med afsæt i forskellige genrer. Nemolands scene er knudepunktet mellem nye og garvede musikere, der bidrager til en magisk sommer målrettet alle slags publikum.

juli 2024
august 2024
No event found!

Nemoland gennem tiden

Der er sket meget igennem tiderne på Nemoland, her er en opsamling af vores historie – Læs Mere…

Christianias historie

Vores alle sammens fristad har set store omvæltninger i de 50 år vi har eksisteret. Her kan du læse om tiderne på Christiania – Læs Mere…