Nemoland

Nemolands Søndags koncerter 2024

Søndag efter søndag strømmer glade mennesker mod Christiania, der lægger scene til et af Københavns mest populære musiktilbud: Nemolands gratis søndagskoncerter. Søndagskoncerterne på Nemoland er en sommertradition blandt mange danskere.

Konceptet har været under udvikling siden 2007. Siden 2009 har Nemoland bidraget med gratis koncerter hver søndag i sommerhalvåret, der har den danske musikalske elite i fokus.  Søndagskoncerterne vægter diversitet højt og bidrager med artister med afsæt i forskellige genrer. Nemolands scene er knudepunktet mellem nye og garvede musikere, der bidrager til en magisk sommer målrettet alle slags publikum.

Nedenfor kan du se oversigten over årets koncerter:

Christiania og Nemoland er under evig udvikling. Mødet mellem den gamle freetown-kultur og det moderne samfund bliver især tydeliggjort ved de mange ikoniske optrædener til koncerterne. I år bærer programmet både præg af unge artister, der bidrager med en betydelig udvikling for den danske musikscene, men også de mange kunstnere, der lagde grunden til scenen for år tilbage

juli 2024
august 2024
No event found!