Nemoland

Søndags Koncert med Ameli Dot & Lågsus

Sommerens Sidste Søndagskoncert på Nemoland: Ameli DOT og P3 Lågsus på Scenen!
Nemoland er begejstret over at kunne invitere alle musikelskere til sommerens sidste søndagskoncert den kommende søndag d. 25/8! Det bliver en aften fyldt med fantastisk musik og uforglemmelige øjeblikke.
Klokken 18:00 vil den talentfulde og karismatiske artist Ameli DOT indtage scenen og tage publikum med på en musikalsk rejse fyldt med stemning og sjæl. Ameli DOT, født [årstal], har gjort sig bemærket med sin unikke stemme og sit dybe engagement i musikken. Hendes originale musikalske stil kombinerer elementer af pop, elektronisk og alternativ musik og skaber en helstøbt lyd, der fanger lytterne og får dem til at danse.
Efter Ameli DOT’s optræden vil P3 Lågsus overtage scenen kl. 20:00 og sørge for at holde festen i gang med deres sprøde beats og pulserende energi. P3 Lågsus er garant for en festlig og energifyldt performance, der vil få alle op af stolene og danse hele natten. Mon ikke de har nogle venner med lige som sidst?… Glæd jer!
Selvom koncerterne er gratis, opfordrer Nemoland alle til at støtte arrangementet ved at købe deres drikkevarer i baren. Det vil være den perfekte måde at slutte sommeren af på med en festlig aften i godt selskab og med fantastisk musik.
Kom og vær med til at gøre sommerens sidste søndagskoncert til en uforglemmelig fest! Inviter venner, familie og alle musikelskere til en aften fyldt med musik, dans og gode vibes.
Detaljer:
Hvad: Sommerens sidste søndagskoncert med Ameli DOT og P3 Lågsus
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 25/8
Tid: Ameli DOT kl. 18:00, P3 Lågsus kl. 20:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug 25 2024

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event