Nemoland

Søndags Koncert med Clemens & Rockers By Choice

Gratis Søndags koncert på Nemoland: MC Clemens og Rockers by Choice på Scenen!
Nemoland er stolt over at præsentere en spektakulær søndagskoncert den kommende søndag d. 4/8! Publikum kan se frem til en aften med masser af energi og fantastisk musik fra to fremragende kunstnere.
Klokken 18:00 indtager den karismatiske rapper MC Clemens scenen og lover at fyre op under stemningen med sine sprælske beats og skarpe tekster. MC Clemens, har etableret sig som en af Danmarks mest talentfulde og respekterede rappere. Med en imponerende karriere bag sig har han formået at kombinere fængende melodier med dybe tekster, der rammer lytterne lige i hjertet. Hans unikke stil og fængende optrædener har gjort ham til et ikon inden for dansk hiphop.
Efter MC Clemens’ optræden vil det legendariske band Rockers by Choice indtage scenen kl. 20:00 og sørge for at holde festen i gang med deres ikoniske hits og energiske performance. Med deres unikke blanding af rock og rap har Rockers by Choice sat deres præg på den danske musikscene og efterladt et uudsletteligt aftryk.
Nemoland opfordrer alle til at støtte koncerterne ved at købe deres drikkevarer i baren. Selvom koncerterne er gratis, vil dette hjælpe med at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde fantastiske musikalske begivenheder som denne.
Sørg for at invitere venner og familie med til denne uforglemmelige aften fyldt med musik, dans og god stemning!
Detaljer:
Hvad: Gratis søndagskoncert med MC Clemens og Rockere by Choice
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 4/8
Tid: MC Clemens kl. 18:00, Rockere by Choice kl. 20:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug 04 2024

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event