Nemoland

Søndags koncert med DAHLIN & Tim Christensen

Stor Søndags Koncert på Christiania, Nemoland: Dahlin og Tim Christensen på Scenen!
Nemoland bliver omdrejningspunktet for en uforglemmelig musikalsk oplevelse den kommende søndag d. 21/7! Publikum kan se frem til en aften fyldt med fantastisk musik fra to enestående kunstnere.
Klokken 18:00 vil scenen blive indtaget af den talentfulde og karismatiske artist Dahlin. Med sine rødder i bluesen og soulmusikken formår Dahlin at skabe en helt særlig stemning, der fanger lytterne fra første tone. Med en imponerende stemme og en unik tilgang til musikken, leverer Dahlin en performance, der sætter gang i følelserne og får folk til at danse.
Dahlin, har gennem årene markeret sig som en af landets mest spændende musikalske talenter. Med en imponerende stemme og en evne til at fordybe sig i musikkens univers har Dahlin skabt et solidt navn for sig selv på den danske musikscene. Med flere succesfulde udgivelser og utallige koncerter har Dahlin etableret sig som en artist, der formår at bevæge sit publikum og efterlade et varigt indtryk.
Efter Dahlin’s optræden vil scenebelysningen blive rettet mod den legendariske Tim Christensen, der går på scenen kl. 20:00. Tim Christensen, kendt for sit ikoniske bidrag til dansk rockmusik, vil med sikkerhed levere en magisk optræden, der bringer minderne tilbage og skaber nye øjeblikke, som publikum vil huske længe.
Publikum opfordres til at møde op i god tid for at sikre sig en plads til denne unikke musikalske begivenhed. Der vil være noget for enhver smag, så sørg for at invitere familie og venner til denne uforglemmelige aften under åben himmel.
Detaljer:
Hvad: Søndagskoncert med Dahlin og Tim Christensen
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 21/7
Tid: Dahlin kl. 18:00, Tim Christensen kl. 20:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

jul 21 2024

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event