Nemoland

Søndags koncert med Ekspressen & Wafande

Vi er stolte over at præsentere to af Danmarks største musiknavne, som vil levere uforglemmelige liveoptrædener på vores intime scene. Klokken 18, vil Ekspressen bringe den velkendte nostalgiske stemning tilbage med deres ikoniske hits, der får dig til at danse og synge med.
Klokken 20 vil den karismatiske Wafande indtage scenen og fange publikum med sin unikke stemme og medrivende performance. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis at deltage! Vi ønsker at skabe en inkluderende atmosfære, hvor alle kan nyde god musik og god stemning uden barrierer.
Men festen slutter ikke her! Som en ekstra bonus til pinse søndag har vi inviteret de legendariske DJ’s Pharfar og Kaka til at spinde pladerne i vores bar efter koncerten. Så når livemusikken slutter, fortsætter festen ind i de sene nattetimer med de bedste beats og rytmer.
Nemolands Gratis Søndagskoncerter er mere end bare musik – det er en oplevelse. Så sæt kryds i kalenderen, saml venner og familie, og lad os sammen kickstarte sommeren med en uforglemmelig dag fyldt med musikalsk magi og festlig stemning!

The event is finished.

Date

maj 19 2024
Expired!

Time

18:00 - 23:55

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk