Nemoland

Søndags koncert med Louis Jarto & KALASET

Nemoland er begejstret for at annoncere en ekstraordinær søndagsoplevelse den 28. juli, hvor vi præsenterer to enestående musikalske acts til en aften fyldt med fest og god musik. Louis Jarto og Kalaset vil optræde og skabe en stemning af ren glæde og underholdning for vores kære publikum.
Louis Jarto, en talentfuld musiker med et unikt lydbillede, indtager scenen kl. 18:00 og vil tage os med på en musikalsk rejse gennem hans originale sange og en blanding af velkendte hits. Med sin karismatiske tilstedeværelse og utrolige musikalske talent er Jarto sikker på at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle fremmødte.
Efterfølgende kl. 20:00 vil scenen blive overtaget af Kalaset, et energisk band kendt for deres dynamiske optrædener og en smittende feststemning. Med deres fusion af forskellige genrer og utrolige musikalske færdigheder vil Kalaset få publikum til at danse og synge med til deres sprudlende hits.
Vi inviterer alle musikelskere til at slutte sig til os på Nemoland for denne enestående begivenhed. Der vil være gratis adgang for alle, så tag dine venner og familie med og deltag i en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk musik og godt selskab.
Hvad: Søndagskoncert med Louis Jarto og Kalaset
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 28/7
Tid: Louis Jarto kl. 18:00, Kalaset kl. 20:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

jul 28 2024

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event