Nemoland

Søndags koncert med Mike Tramp & Hotel Hunger

Mike Tramp og Hotel Hunger indtager Nemoland for en fantastisk Søndagskoncert!
København, den 30. juni – Nemoland er begejstrede for at præsentere en søndagsaften med musikalske perler, når vi den kommende søndag den 30. juni byder velkommen til to spændende kunstnere: Mike Tramp og Hotel Hunger. Det bliver en aften, der byder på en bred vifte af musikalske stilarter og fantastiske oplevelser!
Klokken 18 vil Mike Tramp indtage scenen og tage publikum med på en rejse gennem sin imponerende karriere. Som en af Danmarks mest succesfulde rockstjerner har Mike Tramp markeret sig med sin kraftfulde stemme og dybt personlige tekster. Med hits som “More to Life Than This” og “Cobblestone Street” vil Mike Tramp levere en uforglemmelig optræden, der vil efterlade publikum fortryllet og fyldt med begejstring.
Efter Mike Tramps optræden, klokken 20, er det tid til at byde velkommen til Hotel Hunger – en sprudlende blanding af energi, humor og musikalsk talent. Med deres unikke blanding af rock, funk og hip-hop formår Hotel Hunger at skabe en festlig stemning, der får publikum til at danse og synge med til deres velkendte hits og energiske optræden.
Stemningen på Nemoland denne aften vil være elektrisk og fyldt med energi. Publikum kan se frem til en musikalsk oplevelse, der byder på både nostalgi og nytænkning, hvor de kan danse, synge og lade sig fortrylle af de fantastiske kunstnere på scenen.
Vi opfordrer vores kære gæster til at støtte Nemoland ved at købe drikkevarer i vores bar og nyde måltider i vores hyggelige bistro. På den måde kan vi sikre, at vi også i fremtiden kan fortsætte med at præsentere spændende musikalske oplevelser for vores elskede publikum.
Så sæt kryds i kalenderen, inviter dine venner og familie, og lad os sammen skabe en aften fyldt med musikalske perler og uforglemmelige øjeblikke. Vi glæder os til at se dig på Nemoland den 30. juni!
Detaljer:
Hvad: Søndagskoncert med Mike Tramp og Hotel Hunger
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 30/6
Tid: Mike Tramp kl. 18:00, Hotel Hunger kl. 20:00

The event is finished.

Date

jun 30 2024
Expired!

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event