Nemoland

Søndags koncert med Nøx & Pede B

Oplev en aften fyldt med friske toner og fede vendinger på Nemoland med Nøx og Pede B.
GRATIS entrépris – kom og fest med!
Christiania, Nemoland, den 23. juni – Nemoland er stolte over at præsentere en aften med spændende musikalske talent fra både etablerede og upcoming kunstnere, når vi denne søndag den 23. juni byder velkommen til Nøx og Pede B.
Det bliver en aften, der vil sætte gang i følelserne og fyre op under feststemningen!
Klokken 18 vil Nøx indtage scenen med sin friske og autentiske tilgang til musikken. Som en upcoming kunstner er Nøx på vej til at sætte sit præg på den danske musikscene med sin unikke stemme og ærlige tekster. Med sin blanding af pop og elektroniske elementer formår Nøx at skabe en stemning, der både er forførende og eftertænksom.
Derefter, klokken 20, er det tid til at byde velkommen til Pede B – en legende inden for dansk hiphop. Med sin skarpe pen og unikke flow har Pede B markeret sig som en af landets mest respekterede rappere. Hans energiske og medrivende optræden på scenen vil få publikum op på bordene og danse til hans velkendte hits.
Stemningen på Nemoland denne aften vil være fyldt med spænding, forventning og en smule nostalgi. Publikum kan se frem til en aften, der byder på en spændende blanding af nye toner og velkendte rytmer, der vil efterlade dem fortryllede og fulde af begejstring.
Vi opfordrer vores kære gæster til at støtte Nemoland ved at købe drikkevarer i vores bar og nyde måltider i vores hyggelige bistro. På den måde kan vi sikre, at vi også i fremtiden kan fortsætte med at præsentere spændende musikalske oplevelser for vores elskede publikum.
Så sæt kryds i kalenderen, inviter dine venner og familie, og lad os sammen skabe en aften fyldt med musikalske perler og uforglemmelige øjeblikke. Vi glæder os til at se dig på Nemoland den 23. juni!

The event is finished.

Date

jun 23 2024
Expired!

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event