Nemoland

Søndags Koncert med PAK & Peter Sommer

Gratis Søndags Koncert på Nemoland: Pak og Peter Sommer på Scenen!
Nemoland er begejstret for at kunne præsentere en spændende søndagskoncert den kommende søndag d. 18/8! Publikum kan se frem til en aften fyldt med fantastisk musik fra to talentfulde kunstnere.
Klokken 18:00 vil den dynamiske og charmerende artist Pak indtage scenen og byde publikum velkommen til en verden af musikalsk ekspertise. Pak, har hurtigt gjort sig bemærket på den danske musikscene med sin unikke stemme og en tilgang til musikken, der spreder glæde og energi. Med et repertoire af fængende sange og medrivende melodier er Pak garant for en uforglemmelig koncertoplevelse.
Efter Pak’s optræden vil den folkekære singer-songwriter Peter Sommer gå på scenen kl. 20:00 og fortrylle publikum med sine dybt personlige tekster og melodiske guitarakkorder. Peter Sommer har gennem årene formået at etablere sig som en af Danmarks mest elskede musikere med sine stærke tekster og en stemme, der rammer lige i hjertet.
Nemoland opfordrer alle til at støtte koncerterne ved at købe deres drikkevarer i baren. Selvom koncerterne er gratis, vil dette hjælpe med at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde fantastiske musikalske begivenheder som denne.
Sørg for at invitere venner og familie med til denne uforglemmelige aften fyldt med musik, dans og god stemning!
Detaljer:
Hvad: Gratis søndagskoncert med Pak og Peter Sommer
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 18/8
Tid: Pak kl. 18:00, Peter Sommer kl. 20:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug 18 2024

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event