Nemoland

Søndags Koncert med Smag På Dig Selv & FABRÄK

Oplev Smag på Dig Selv og Fabräk på Nemoland Søndag d. 14. juli!
København, den 14. juli – Nemoland er stolte af at præsentere en aften med fantastisk musik, når vi søndag d. 14. juli byder velkommen til to fremragende bands: Smag på Dig Selv og Fabräk.
Det bliver en aften, der vil tilbyde et alsidigt musikalsk udvalg og uforglemmelige oplevelser for alle musikelskere.
Kl. 18 starter vi aftenen med Smag på Dig Selv, et energisk og talentfuldt band, der leverer de EDM jazz punk. Med fyldige vokalharmonier skaber de en stemning, der får publikum op af stolene og på dansegulvet.
Herefter, kl. 20, er det tid til Fabräk, et band med en unik lyd og stil, der fusionerer elementer fra rock, elektronisk musik og alternativ pop. Med deres kraftfulde melodier og dybe tekster formår de at skabe en stemning, der er både fortryllende og intens.
Det bliver en aften fyldt med livlig musik, feststemning og uforglemmelige øjeblikke, som vi er sikre på vil efterlade et varigt indtryk hos alle vores gæster.
Vi opfordrer alle til at støtte Nemoland ved at købe drikkevarer i vores bar og nyde måltider i vores hyggelige bistro. På den måde kan vi fortsætte med at præsentere spændende musikalske oplevelser for vores elskede publikum.
Så sæt kryds i kalenderen, inviter dine venner og familie, og lad os sammen skabe en aften fyldt med musikalske perler og uforglemmelige øjeblikke på Nemoland d. 14. juli!
Detaljer:
Hvad: Søndagskoncert med Smag på dig selv og Fäbrik
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 14/7
Tid: Smag på dig selv kl. 18:00, Fabräk kl. 20:00

The event is finished.

Date

jul 14 2024
Expired!

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event