Nemoland

Søndags Koncert med Tuesday Night Brass Band, sundbörn & D/TROIT

Nemoland præsenterer Jazz Parade og Storslået Jazzkoncert Til Jazz Ugen i København! Vi byde op til dans med Tuesday Night Brass Band, som sammen med Sunborn og D/troit vil giver os en fortryllende aften under åben himmel !
København, den 7. juli – Nemoland er begejstrede for at annoncere vores deltagelse i Jazz Ugen i København med en helt særlig begivenhed – en jazz parade og storslået jazzkoncert på vores scene! Denne søndag den 7. juli inviterer vi alle musikelskere til at være en del af en unik oplevelse, hvor vi hylder jazzens magi og glæde gennem en parade gennem Christiania med små musikalske stop undervejs.
Fra vores hovedindgang vil jazzparaden tage sin begyndelse og bevæge sig gennem de maleriske gader i Christiania, ledsaget af smittende jazzrytmer og glade toner. Undervejs vil der være små musikalske stop, hvor jazzmusikerne vil optræde og sprede stemning og glæde blandt de forbipasserende.
Paraden kulminerer på vores scene, hvor vi vil byde velkommen til en storslået jazzkoncert, der fejrer jazzens mangfoldighed og skønhed. Her vil vi præsentere talentfulde jazzmusikere, der vil levere en uforglemmelig optræden, der vil efterlade publikum fortryllet og fyldt med begejstring.
Det bliver en aften fyldt med musikalske perler, fællesskab og glæde, som vi er sikre på vil efterlade et varigt indtryk hos alle deltagerne.
Vi opfordrer vores kære gæster til at støtte Nemoland ved at købe drikkevarer i vores bar og nyde måltider i vores hyggelige bistro, så vi sammen kan fortsætte med at skabe sådanne fantastiske arrangementer i fremtiden.
Så sæt kryds i kalenderen, inviter dine venner og familie, og lad os sammen fejre jazzens magi og glæde på Nemoland den 7. juli!
Detaljer:
Hvad: Søndagskoncert med jazz parade, start ved Christianias hovedindgang
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Hvem: Tuesday Night Brass Band, Sunbörn og D/Troit
Dato: Søndag d. 7/7
Tid: Parade begynder kl. 17:00

The event is finished.

Date

jul 07 2024
Expired!

Time

17:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event