Nemoland

Søndags koncert med USSEL & ROCAZINO

Gratis Søndagskoncert på Nemoland: Ussel og Rocazino på Scenen!
Nemoland er begejstret over at kunne præsentere en fantastisk søndagskoncert den kommende søndag d. 11/8! Publikum kan se frem til en aften fyldt med fremragende musik fra to talentfulde kunstnere.
Klokken 18:00 vil den energiske og karismatiske artist Ussel indtage scenen og sørge for at sætte gang i festen med sine unikke beats og fængende melodier. Ussel, født [årstal], er et af de mest spændende navne på den danske musikscene i øjeblikket. Med sin autentiske stil og ærlige tekster formår han at skabe en dyb forbindelse med sit publikum og efterlade dem med en uforglemmelig oplevelse.
Efter Ussel’s optræden vil det legendariske band Rocazino gå på scenen kl. 20:00 og tage publikum med på en rejse gennem deres imponerende katalog af hits og klassikere. Rocazino har i årtier leveret musik af høj kvalitet og har etableret sig som en institution inden for dansk popmusik.
Nemoland opfordrer alle til at støtte koncerterne ved at købe deres drikkevarer i baren. Selvom koncerterne er gratis, vil dette hjælpe med at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde fantastiske musikalske begivenheder som denne.
Sørg for at invitere venner og familie med til denne uforglemmelige aften fyldt med musik, dans og god stemning!
Detaljer:
Hvad: Gratis søndagskoncert med Ussel og Rocazino
Hvor: Nemoland, Fabriksområdet 52, 1440 København K
Dato: Søndag d. 11/8
Tid: Ussel kl. 18:00, Rocazino kl. 20:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug 11 2024

Time

18:00 - 21:30

Location

Nemoland, Christiania

Organizer

Nemoland
Phone
+4532958931
Email
Info@nemoland.dk
Website
http://Nemoland.dk

Next Event