Nemoland

BISTRO NEMO

En unik restaurantoplevelse i hjertet af Christiania

BISTRO NEMO

En unik restaurantoplevelse i hjertet af Christiania

Hos Bistro Nemo tilbyder vi hyggelige omgivelser både inde og ude året rundt. Om sommeren har vi også servering på pladsen samt i vores skønne familiehave, som altid indbyder til et hyggeligt måltid blandt smukke blomster og dejlig natur. 

Når vinteren banker på døren, søger vi indendørs og serverer i vores stemningsfyldte, lune restaurant. Her tager vi også imod selskaber, og vores tjenere gør altid en dyd ud af at kredse ekstra for den enkelte gæst, hvor vi altid bestræber os på at skabe en unik oplevelse. 

Hos Bistro Nemo kombineres det fransk/nordiske køkken. Vi tilpasser vores menu ud fra sæsonens råvarer, men sørger samtidig for at vores gamle kendinge altid er at finde på kortet.

Vi serverer også tavleretter, der skifter fra dag til dag, baseret på kokkens kreativitet.

Suppe-min

Velkommen til Bistro NemoChristianias hyggeligste restaurant.

Kom ind og mærk stemningen af fristad og kærlighed til mad.

Åbningstider:
Alle ugens dage 11-21

OBS. Ved booking af over 10 personer skal dette ske via e-mail: bistro@nemoland.dk. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Hos Bistro Nemo arrangerer vi gerne selskaber, både i og ude af huset. Vi sammensætter gerne en speciel menu efter aftale med vores dygtige kokke, hvor vi bedst muligt kan imødekomme Jeres ønsker. Ring til os på tlf.: 27 33 66 66