Nemoland

Lasse & Mathilde og Peter Belli Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 30. Juli: Lasse & Mathilde, og selveste ulven Peter Belli.

Master Fatman er blevet nostalgisk. Han skal præsentere 2 modne shows.

Kl. 18 åbnes med legenderne Lasse & Mathilde.
Lasse og Mathilde spænder vidt i dansk musikliv, og den folkekære duo, er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

2015 var 40 års jubilæumsår for duoen som repræsentanter for Fyn, og Danmark, – Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, – New Orleans, Algier, Damaskus, Spanien, Grækenland, England m.m. Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.

Kl. 20 er der gjort klar scene til ikoniske Peter Belli.
Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums, og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet, for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark der rammer Fristaden denne søndag.

Peter Belli er en af de virkelige pionerer i dansk rock.
Han fik sit gennembrud i 60erne, hvor han med sit lange hår, og en af scenens mest markante stemmer, både blev et af tidens største idoler, og nærmest identisk med det man dengang kaldte ”Pigtråd”.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerter, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren ?

Date

Jul 30 2017
Expired!

Time

17:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania