Nemoland

Moonjam og Hanne Boel Koncert 25/6.

Søndag den 25 juni præsenterer Christianias Søndagskoncerter: MOONJAM og HANNE BOEL på Fristadens smukkeste scene.

Som sædvanlig præsenteres de to shows af vores egen Master Fatman der står klar med god karma, og nærvær.
– Åh sikke en dag det bliver! ?

Kl. 18.00 spiller Moonjam og er nærmest på hjemmebane. Det hele startede dengang i 80’erne med Pinsekarneval fra 1983 i Skt. Peders Stræde, musicalen “Sarai” i 1985 på BellevueTeatret, og Next Stop Nevada i 1987, der var en kampagne mod atomprøvesprængninger, hvor singlen “Ticket to Peace” blev inspillet i samarbejde med Søs Fenger.

De to albums “Bag de blå bjerge” (1990) og “Songs for Saxophone” (1990) solgte over 100.000 eksemplarer, og nu står Moonjam atter engang klar, med et stærkt hold, i form af Jens Haack sax, Mikkel Nordsø guitar, Henriette Krogh på trommer, Rasmus Kærså påbas, Morten Kærså på keyboards, med Gry Harrit vokal. Moonjam leverer intense, kærlige og kraftfulde live-shows der skal opleves under åben himmel.

Kl. 20.00 er det tid til Hanne Boel, der for første gang i mange år gæster en række udendørs festivaller i Danmark, og Norge, og altså også slår vejen forbi det priviligerede Christiania.

Det akustiske setup er skiftet ud med elektiske forstærkere, og der vil blive spillet store hits, blandet med nye helt sange. Til sommerens koncerter, har Boel håndplukket et helt nyt band.

Publikum kan se frem til at opleve bassisten Ida Duelund trommeslageren Anders Bach samt keyboardspilleren og pianisten Adi Zukanović. Bag sig har Hanne Boel en mangeårig karriere og et massivt pladesalg, og hendes vokal spænder vidt, og kompetent fra gospel, soul, jazz, rock, pop og et stænk af techno. Vi er stolte af at kunne præsentere Hanne Boel med band på scenen kl. 20.00.

Kom i god tid hver søndag, og nyd to kvalitetskoncerter under åben himmel, hvor eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jun 25 - 26 2017
Expired!

Time

03:00 - 23:55

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania