Nemoland

Nadia Stein (News) og Anne Dorte & Maria Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Nadia Stein News og Anne Dorte & Maria Søndag den 17. juni kl. 18.

En søndag med stærke kvinder på Nemoland.

Først kl. 18 koncert med Nadia Stein News: Nadia Stein havde det ene hit efter det andet i sin tid som forsanger i bandet News. Nu er hun tilbage på scenen med en stemme der lyder bedre end nogensinde og med masser af lyst og energi, til at synge de gamle sange igen.

Nadia medvirkede på 5 udgivelser med News I perioden 88-94, hvor bandet toppede med hits som 1000 KYS – ALLE ANDRE SIGER – HELT ALENE – HER ER MIN SANG TIL DIG. Glæd dig til en koncert, der dækker hele News store katalog af sange.

Glæd dig til en aften, hvor man både kan grine, græde, danse og forelske sig igen.

Kl. 20 er scenen skiftet til Anne Dorte & Maria

Igennem de sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene,  Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen solo lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’ og ’Indianer’ skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Og udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier.

Nemoland glæder sig til endnu et show i serien af topkoncerter søndag efter søndag og altid kl. 18.
Koncerter hvor den eneste entrebillet er et besøg i baren.

Date

Jun 17 2018
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania