Nemoland

Thomas Buttenschøn, og Lis Sørensen Søndagskoncert.

Christianias Søndagskoncerter præsenterer Søndag den 11. Juni: Thomas Buttenschøn, og dejlige Lis Sørensen.
Den store mester Fatman har glædet sig til denne søndag! ?

Kl. 18 spiller charmerende Thomas Buttenschøn.
Thomas er i løbet af de seneste 10 år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur, med søde sange om kærlighed, og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 7 albums, og haft store hits såsom “Fantastiske Mandag,” “Smukkere end Smuk,”” Dårlig Sex”, og mange flere.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold.

Kl. 20 gæster Lis Sørensen igen Christiania.
Hun behøver ikke megen præsentation – og så alligevel.
For når man tager et ekstra kig på karrieren, så er det, at man
med al tydelighed forstår, hvorfor der hersker så stor respekt om Lis Sørensen.

Når Lis Sørensen og hendes orkester tager hul på turnésæsonen 2017, er der både gamle hits fra hendes store repertoire, og ikke mindst nye sange på sætlisten. Lis Sørensen udgav nyt album i marts, og har igennem tiden solgt mere end en million albums og er en af Danmarks mest folkekære sangerinder

”Mine Øjne De Skal Se” og ”Tæt På Ækvator” og Sebastians smukke balade ”Stille Før Storm” er bare nogle få af de mange sange alle kan synge med på.

Kom i god tid hver søndag, og nyd 2 kvalitetskoncerte, hvor den eneste entrébillet er et besøg i baren.

Date

Jun 11 2017
Expired!

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania