Nemoland

Tim Schou Torsdagskoncert.

Den 21. februar er vi glade for at præsentere den albumaktuelle Tim Schou!

Tim Schou har for nylig udgivet sin sjette single som soloartist (som hedder ”Run Run Run Run Run”) og har i den forbindelse været i Aftenshowet og fortælle om sin historie. Det er en historie om at have valgt et liv som moderne vagabond, hvor han rejser omkring og sover på folks sofaer i det meste af verden, mens han skriver sange med en masse forskellige sangskrivere og producere. Sangene er ofte præget af oplevelser fra det frigjorte liv på farten, de folk han møder og de situationer han havner i.

Tims musikstil er funderet i singer-songwriter og pop-rock genren, men han trækker gerne inspiration fra bl.a. indie, electronica, dance, reggae og urban, ikke mindst i sine produktioner. Den tydeligste fællesnævner er således hans fantastiske evne for den gode melodi der topper alle hans kompositioner, om de er omsvøbt i elektro-beats, synth-arppegio, vocal-samples eller dance-temaer.

Tims stærkeste live-feature er hans vokalperformance som når helt ud, og rører ved publikum. Når han står på scenen er det ofte alene med sin guitar i hånden, som da han varmede op for Barbara Moleko på hendes DK-tur i foråret, eller da han spillede support for Morcheeba’s sommerkoncerter i Tyskland.

Date

Feb 21 2019
Expired!

Time

19:45 - 22:45

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania

Next Event