Nemoland

White Dominos Torsdagskoncert

Den 7. marts er vi stolte af at kunne præsentere: White Dominos på Nemoland. 
 
White Dominos er et spændende bud på, hvad moderne rock byder på i år 2018!
 
Gruppens besætning består af forsanger og guitarist, Jonas Sharpe, guitarist, Daniel Potts og Trommeslager, Mads Beck. Detaljeret skaber White Dominos et episk lydbillede af melodiske guitarer, lækre grooves og fængende melodier, som klistrer sig til hjernen.
 
Gruppen opstod i 2012 med en fælles passion for rockmusik og energiske liveshows, hvor fordybelsen i melankoli og nostalgi har været, og stadig er, en vigtig bevæggrund for sangskrivningen.
 
I 2016 udgav White Dominos singlen Give It Up, som fik massiv opmærksomhed og fløj direkte ind på 2. pladsen på Itunes Rock Chart, kun overhalet af Volbeat. Derudover fik Give It Up radiospilletid på de danske nationalradiokanaler P3, P4 og P6.
 
Gennem White Dominos’ historie har bandet spillet support for prominente rocknavne, heriblandt Wolfmother og Band Of Skulls.
 
Bandets seneste single, Everybody’s Watching, blev udgivet i oktober 2017, hvor den fangede manges opmærksomhed, og stadig streames mange hundrede gange dagligt. Everybody’s Watching har over 150.000 afspilninger på streamingtjenesten Spotify. Sangen var første udspil fra White Dominos’ anmelderroste EP ‘Dying For A Change’ der blev udgivet i efteråret 2018.
 
I april 2018 udgav White Dominos anden-singlen Dying For A Change som øjeblikkeligt fik radiospilletid på P4. I forbindelse med udgivelsen af EP’en tog White Dominos på tour rundt i Danmark i efteråret 2018, og lagde spillestederne ned med gode live-anmeldelser og stort fremmøde af puplikum.
Vejen er lagt, og Dominos vælter med fuld fart fremad.
 

Date

Mar 07 2019
Expired!

Time

19:45 - 22:45

Location

Freetown Christiania

Organizer

Freetown Christiania