Nemoland

Laksesandwich Restaurant Christianshavn Christiania Nemoland

Opdateret menukort og indendørs restauranten åbner (snart)

Restaurant Christianshavn Nemos Kitchen

 

Vinteren er over os, og vi ved alle det bliver en kold fornøjelse på Nemoland som så mange andre steder i København når vi når til denne årstid.

Vi glæder os derfor til at invitere dig indenfor i varmen hos Restaurant Nemo’s Kitchen Kitchen. Vi har brugt sommeren på at renovere og optimere både restaurantens udseende, med rolige grønne og grå farver, samt fået afstemt vores menukort og vinkort til den kommende sæson.

Vores vine bliver leveret af Vinimondo, vores nabo fra Christianshavns Torv, og menukortet er finpudset og vi har tilføjet flere lækre rettelser, og taget et par enkelte af.

Vi har stadig kødfri alternativer såsom vores famøse vegetar lasagne, og vi forsøger at nytænke og indtænke de grønne detaljer i alle vores retter, en løbende process i køkkenet.

Vi har stadig højkvalitets kød på menuen, fx vores nye Wiener schnitzel eller vores Rib’eye blød som smør. Vi har tilføjet en laksesandwich på ristet rugbrød, og desserten er skiftet til cheesecake og Cremé Brulée.

Vi er snart tilbage med den endelige dato for indrykning af restaurant – det nye menukort er klar fra i dag af. Vores bar er rykket indenfor i varmen, og du er velkommen til at tage din mad med ind i restauranten og varme dig, du bestiller stadig udenfor i lugen et par dage endnu. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at holde dig opdateret om ændringerne.

Velbekomme.